Λαμία: Μπεχαράνο η πρώτη ανανέωση

Gazzetta team
Λαμία: Μπεχαράνο η πρώτη ανανέωση

bet365

Ο 27χρονος Βολιβιανός χαφ υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα, που θα έχει διάρκεια μέχρι το καλοκαίρι του 2023

Ο Ντάνι Μπεχαράνο άνοιξε τον... χορό των ανανεώσεων στη Λαμία, καθώς ο 27χρονος χαφ έγινε ο πρώτος free agent που υπέγραψε νέο συμβόλαιο με την ομάδα. Η περίπτωσή του ήταν... απλή αφού εκείνος ήθελε να μείνει, η ομάδα να τον κρατήσει και έτσι ο 27χρονος χαφ θα μείνει κάτοικος «Αθανάσιος Διάκος» μέχρι το καλοκαίρι του 2023.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της για δύο (2) ακόμη χρόνια με τον 27χρονο διεθνή, Βολιβιανό, αμυντικό μέσο, Danny Bejarano.
Ο Bejarano ήρθε στη Λαμία τον Ιανουάριο του 2019 και μέχρι σήμερα έχει σημειώσει συνολικά 72 συμμετοχές σε πρωτάθλημα και Κύπελλο Ελλάδας με τα χρώματα της Λαμίας.
Του ευχόμαστε υγεία και ακόμη περισσότερες επιτυχίες με την ομάδα μας!
Ο ποδοσφαιριστής μετά την ανανέωση του συμβολαίου του δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:
«Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένος που ανανέωσα το συμβόλαιό μου για ακόμη δύο χρόνια με την ομάδα της Λαμίας, γιατί νιώθω ότι εδώ είναι το σπίτι μου. Η Λαμία είναι μια υγιής ομάδα και το κλίμα στους κόλπους της είναι άψογο και οικογενειακό και μακάρι να συνεχιστεί να είναι έτσι για πολύ καιρό. Ευχαριστώ πολύ τους ανθρώπους του Συλλόγου που με πιστεύουν και με εμπιστεύονται και είμαι σίγουρος ότι την επόμενη σεζόν θα πάμε ακόμη πιο ψηλά.»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα