Άρης: «Καμπάνα» δίμηνης απαγόρευσης σε Καρυπίδη

Άρης: «Καμπάνα» δίμηνης απαγόρευσης σε Καρυπίδη

Gazzetta team
Άρης: «Καμπάνα» δίμηνης απαγόρευσης σε Καρυπίδη

bet365

Το πειθαρχικό όργανο της Interwetten Superleague τιμώρησε τον Θόδωρο Καρυπίδη με δίμηνη απαγόρευση εισόδου στον αγωνιστικό χώρο και στα αποδυτήρια.
Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης τιμωρήθηκε λόγω των όσων γράφηκαν στο φύλλο αγώνα αλλά και στην έκθεση του παρατηρητή του αγώνα Άρης-Ολυμπιακός της 5ης Μαΐου. Για την ακρίβεια δικάστηκε βάσει του άρθρου 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου και του επιβλήθηκε απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους αλλά και στα αποδυτήρια για τους επόμενους δύο μήνες, ενώ η ΠΑΕ Άρης τιμωρήθηκε με χρηματικό πρόστιμο 3.000 ευρώ

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED