Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς στις ασκήσεις τακτικής δοκίμασε τριάδα και με τα βασικά του... όπλα

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς στις ασκήσεις τακτικής δοκίμασε τριάδα και με τα βασικά του... όπλα

bet365

Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έδωσε ξεκάθαρη εικόνα για την 11άδα του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ όμως σε μία άσκηση τακτικής έβαλε τριάδα με τα βασικά του... όπλα.
Από τη στιγμή που οι δοκιμές δεν βοηθούν και πολύ στην... ανάγνωση της 11άδας που θα κατεβάσει ο Μαρτίνς την Τετάρτη όλα μπορεί να είναι ανοιχτά για τον σχηματισμό του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη (όπου μετά θα ακολουθήσει η φιέστα της κατάκτησης του τίτλου). Ο Πορτογάλος τα μπέρδεψε πολύ τα πράγματα ωστόσο σε μία άσκηση τακτικής του είχε τριάδα στην άμυνα και τους περισσότερους κλασικούς βασικούς.
Δηλαδή με Σα, τριάδα με Σεμέδο, Παπασταθόπουλο και Χολέμπας και άκρα με Ανδρούτσο και Ρέαμπτσιουκ (με τον Λαλά να έχει επίσης πιθανότητες). Κέντρο με Εμβιλά και Καμαρά και μπροστά οι Μπρούμα, Μασούρας και Ελ Αραμπί. Σχήμα δηλαδή 3-4-3. Ο Μαρτίνς πάντως έχει ανακοινώσει αποστολή με όλους τους διαθέσιμους παίκτες του πλην του Μπα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα