Βόλος: Στη λίστα και ο Κουαδράτ

Βόλος: Στη λίστα και ο Κουαδράτ

Βόλος: Στη λίστα και ο Κουαδράτ

bet365

Εκτός από τον Γκονσάλο Γκαρσία, ο Βόλος είναι σε επαφές και με τον 52χρονο Ισπανό Κάρλες Κουαδράτ για την τεχνική ηγεσία.

Ο Βόλος εντείνει τις επαφές του για να καταλήξει στον διάδοχο του Άνχελ Λόπεθ, έχοντας καταλήξει σε μια λίστα υποψηφίων για τον εκλεκτό. Ανάμεσά τους βρίσκεται ο 37χρονος Ουρουγουανός με ισπανική υπηκοότητα Γκονσάλο Γκαρσία, ο οποίος μάλιστα είδε από κοντά το παιχνίδι με την ΑΕΛ, είχε επαφές με τους Βολιώτες και στη συνέχεια αποχώρησε για την Ισπανία με όλα τα ενδεχόμενα να είναι ανοικτά.

Εκτός όμως από τον Γκαρσία, ένας ακόμα που υπάρχει στη λίστα του Βόλου και με τον οποίο έχουν λάβει χώρα επαφές είναι ο 52χρονος Ισπανός (Καταλανός για την ακρίβεια) Κάρλες Κουαδράτ. Τα τελευταία χρόνια ο Κουαδράτ βρισκόταν στην Ινδία για λογαριασμό της Μπενγκαλούρου στην οποία ήταν βοηθός την περίοδο 2016-2017 ενώ έπειτα ανέλαβε την τεχνική της ηγεσία για μια τριετία.

Αυτή ήταν και η πρώτη του δουλειά ως πρώτος προπονητής. Στο παρελθόν ως βοηθός έχει δουλέψει στις Εθνικές ομάδες του Ελ Σαλβαδόρ και της Σαουδικής Αραβίας. Ο Κουαδράτ, ο οποίος προτιμά το 4-3-3 ως φιλοσοφία στο παιχνίδι του, αποτελεί μια δεύτερη περίπτωση εκτός του Γκαρσία την οποία εξετάζουν στον Βόλο, θέλοντας σύντομα να καταλήξουν οριστικά στον εκλεκτό που θα αναλάβει την ομάδα ενόψει της επόμενης σεζόν για να προχωρήσει έπειτα και ο αγωνιστικός σχεδιασμός.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα