Βόλος: Φουλάρει για τον αντικαταστάτη του Λόπεθ

Βόλος: Φουλάρει για τον αντικαταστάτη του Λόπεθ

Gazzetta team
Βόλος: Φουλάρει για τον αντικαταστάτη του Λόπεθ

bet365

Εξελίξεις αναμένονται μέσα στο επόμενο διάστημα για τον εκλεκτό στον πάγκο του Βόλου ενόψει της νέας σεζόν.

Η σεζόν του Βόλου κρίνεται επιτυχημένη για την ομάδα της Μαγνησίας, η οποία θα μπορούσε ενδεχομένως να παλέψει και για την υπέρβαση της εισόδου στα πλέι οφ, κάτι που τόνισαν πρόσφατα σε συνεντεύξεις τους στο gazzetta.gr τόσο ο Άνχελ Λόπεθ, όσο και ο Γεράσιμος Μήτογλου. Ωστόσο η 7η θέση στην οποία βρίσκεται ο Βόλος στα πλέι άουτ δεν είναι και μικρό πράγμα καθώς η ομάδα είχε ξεκινήσει αρχικά έχοντας ως στόχο τη γρήγορη παραμονή της στη Super League Interwetten.

Ο Βόλος ολοκληρώνει τη σεζόν με δύο ακόμα ματς να απομένουν αντιμετωπίζοντας εντός έδρας την ΑΕΛ και εκτός έδρας τον Ατρόμητο. Έπειτα από την ξαφνική αποχώρηση του Λόπεθ από την τεχνική ηγεσία, τον ρόλο του υπηρεσιακού προπονητή για το κλείσιμο της σεζόν έχει αναλάβει ο Κώστας Μπράτσος. Την ίδια στιγμή, όμως, οι άνθρωποι που «τρέχουν» τον αγωνιστικό σχεδιασμό της ομάδας φουλάρουν ώστε να βρουν τον αντικαταστάτη του Λόπεθ ενόψει της επόμενης σεζόν.

Γενικότερα η στόχευση ήταν πάλι στην Ιβηρική ή σε κάποιον Λατίνο τεχνικό σε νεαρή πάντα ηλικία με όρεξη και φιλοδοξίες, όπως ακριβώς οι επιτυχημένες επιλογές των Χουάν Φεράντο και Άνχελ Λόπεθ. Στη σχετική λίστα που υπάρχει φαίνεται πως υπάρχουν τρεις υποψήφιοι αυτή τη στιγμή και μένει να φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα η τελική απόφαση για τον εκλεκτό που θα αναλάβει τον Βόλο. Ένας από αυτούς που εξετάζονται φέρεται να είναι ο 37χρονος Ουρουγουανός με ισπανική υπηκοότητα, Γκονσάλο Γκαρσία, ο οποίος την περσινή σεζόν από βοηθός στην Τβέντε είχε προβιβαστεί στη θέση του πρώτου προπονητή, αποχωρώντας στο τέλος εκείνης της χρονιάς.

Στον Βόλο θέλουν να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τον προπονητή που θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας έγκαιρα ώστε να αρχίσει τη δουλειά από την πρώτη μέρα και να «τρέξει» και ο σχεδιασμός του ρόστερ. Έτσι λοιπόν αναμένονται εξελίξεις μέσα στο επόμενο διάστημα προκειμένου στον σύλλογο της Μαγνησίας να καταλήξουν στην καλύτερη δυνατή επιλογή από αυτές που εξετάζονται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα