ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις και με Ουάρντα στο «3-4-3» (vid)

ΠΑΟΚ: Χωρίς εκπλήξεις και με Ουάρντα στο «3-4-3» (vid)

bet365

Ο Πάμπλο Γκαρσία επιμένει στο «3-4-3», που αποτελεί οδηγό για τον ΠΑΟΚ των πλέι οφ και δίνει φανέλα βασικού στον Αμρ Ουάρντα για την ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί ο «Δικέφαλος» στο ντέρμπι με τον Άρη.

Δεν υπάρχουν εκπλήξεις στο αρχικό σχήμα με το οποίο θα ξεκινήσει ο ΠΑΟΚ την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής των πλέι οφ κόντρα στον Άρη.

Ο «Δικέφαλος» θα παραταχθεί με τον Πασχαλάκη κάτω από τα δοκάρια, τριάδα στο κέντρο της άμυνας αποτελούμενη από τους Βιεϊρίνια, Βαρέλα, Μιχαηλίδη και στα δύο άκρα τους Ροντρίγκο (δεξιά), Μπάμπα (αριστερά).

Οι δύο εσωτερικοί μέσοι θα είναι ο Αουγκούστο με τον Σβαμπ, σε ρόλο ακραίων οι Ζίβκοβιτς (δεξιά) και Ουάρντα (αριστερά), ενώ στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Σφιντέρσκι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα