ΑΕΚ: Με Μάνταλο στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

ΑΕΚ: Με Μάνταλο στην αποστολή για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος έβγαλε την τελευταία προπόνηση του Σαββάτου και μπήκε στην αποστολή της Ένωσης για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Στην 20άδα του Μανόλο Χιμένεθ και ο Μιχάλης Μπακάκης.

Το πιο καθοριστικό ματς για την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου δίνει την Κυριακή η ΑΕΚ αντιμετωπίζοντας τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο. Ο Χιμένεθ και οι παίκτες του παρουσιάζοντας τις γνωστές αδυναμίες τους στα ντέρμπι, έχουν δει τη διαφορά από τους πράσινους να μειώνεται στους τρεις πόντους και τα πράγματα θα ήταν πιο δύσκολα αν οι αντίπαλοί τους δεν «πέταγαν» βαθμούς. Η ευρωπαϊκή έξοδος έχει μπει σε κίνδυνο και τα λάθη από εδώ και πέρα πλέον απαγορεύονται. Αυτήν απαραίτητα πρέπει να διασφαλίσει η Ένωση πριν τρέξουν στη συνέχεια οι ριζικές αλλαγές που απαιτούνται ενόψει της νέας σεζόν με προσθήκες ποιότητας και προσωπικότητας σε πάγκο και ρόστερ.

Η ΑΕΚ αν καταφέρει και πάρει το ντέρμπι (αγνοεί τη νίκη σε 16 ματς τέτοιου χαρακτήρα) τελειώνει ουσιαστικά την υπόθεση Ευρώπη και κοιτάζει άμεσα την επόμενη μέρα. Με ισοπαλία διατηρεί το πάνω χέρι, αντιμετωπίζοντας την επόμενη εβδομάδα Αστέρα Τρίπολης (εκτός) και Άρη (εντός). Ωστόσο, σε περίπτωση ήττας η ελεύθερη πτώση θα επιταχυνθεί, καθώς τότε το ευρωπαϊκό εισιτήριο δεν θα εξαρτάται πλέον μόνο από τα δικά της αποτελέσματα... Εκτός από την αυτοπεποίθηση που είναι στο ναδίρ, οι κιτρινόμαυροι έχουν να αντιμετωπίσουν για πολλοστή φορά και τα προβλήματα τραυματισμών που δεν τους αφήνουν σε ησυχία...

Για καλή τύχη του Χιμένεθ, ο Μάνταλος κατάφερε στην τελευταία προπόνηση του Σαββάτου να βγάλει το πρόγραμμα και να μπει στην αποστολή για το ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο αρχηγός της ΑΕΚ ήθελε πολύ να δώσει το «παρών» σε αυτό το παιχνίδι και πλέον εξαρτάται από τον Σεβιγιάνο κόουτς αν θα τον χρησιμοποιήσει και πόσο. Επίσης στην 20αδα επιστρέφει και ο Μπακάκης. Αντίθετα, όπως ήταν γνωστό άλλωστε, οι Λάτσι, Γκαρσία, Ολιβέιρα, Ραντόνια και φυσικά ο Σιμόες δεν υπολογίζονται. Τόσο ο Ολιβέιρα, όσο και ο Γκαρσία ανεβάζουν ρυθμούς και μένει να φανεί αν θα προλάβουν τα δύο τελευταία ματς της σεζόν την ερχόμενη εβδομάδα. Ο Γκαρσία, μετά το «πράσινο φως» που πήρε από το ιατρικό επιτελείο, έκανε την πρώτη του προπόνηση ατομικά μετά τον τραυματισμό του.

Η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Νεντελτσιάρου, Τσιγκρίνσκι, Σβάρνας, Νταντσένκο, Μιτάι, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμάνσκι, Κρίστιτσιτς, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Μαχαίρας, Ανσαριφάρντ, Αλμπάνης, Τάνκοβιτς, Κοσίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα