Ανανέωσε με Λοντίγκιν ο ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

Gazzetta team
Ανανέωσε με Λοντίγκιν ο ΠΑΣ Γιάννινα (pic)

bet365

Κάτοικος Ιωαννίνων θα παραμείνει και για τη νέα σεζόν ο Γιούρι Λοντίγκιν, καθώς οι Ηπειρώτες ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους.

Ο 30χρονος Ελληνορώσος τερματοφύλακας ήρθε στη χώρα μας τον περασμένο Γενάρη για λογαριασμό του ΠΑΣ Γιάννινα, με τον οποίο έχει καταγράψει 16 συμμετοχές έως τώρα.

Η ομάδα των Ιωαννίνων, με ανακοίνωση που εξέδωσε γνωστοποίησε την ανανέωση της συνεργασία της με τον Γιούρι Λοντίγκιν γι' ακόμη μία σεζόν.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

«Η Car.gr Π.Α.Ε. Π.Α.Σ. ΓΙΑΝΝΙΝΑ 1966 ανακοινώνει την υπογραφή συμβολαίου συνεργασίας με τον τερματοφύλακα της ομάδας μας Yuri Lodygin για την ποδοσφαιρική περίοδο 2021-2022».

Από την πλευρά του ο Λοντίγκιν δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά του για το νέο του συμβόλαιο, τονίζοντας πως θα κάνει τα πάντα προκειμένου να βοηθήσει την ομάδα του να πετύχει τους στόχους της.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που σαν επιστέγασμα μιας τόσο πετυχημένης σεζόν τόσο για την ομάδα όσο και για μένα, ήρθε αυτή η ανανέωση. Ευχαριστώ τη Διοίκηση, τους προπονητές μου και τους συμπαίκτες μου για την εμπιστοσύνη που μου έχουν δείξει. Εγώ θα συνεχίσω να δουλεύω και να δίνω τα πάντα για την επίτευξη των στόχων μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα