Ο Κρμέντσικ, μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Σέρχιο Ράμος (pic)

Gazzetta team
Ο Κρμέντσικ, μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ, έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Σέρχιο Ράμος (pic)

bet365

Μετά τον αποκλεισμό της Ρεάλ Μαδρίτης από την Τσέλσι στο Champions League, ο επιθετικός του ΠΑΟΚ, Μάικλ Κρμέντσικ έστειλε μήνυμα συμπαράστασης στον Σέρχιο Ράμος.

Ο Τσέχος φορ του ΠΑΟΚ, ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ομάδας του απέναντι στην ΑΕΚ, καθώς σκόραρε για το 0-1 και δύο λεπτά αργότερα κέρδισε το πέναλτι για το 0-2 του Σβαμπ.

Από την άλλη ο Σέρχιο Ράμος, ναι μεν επέστρεψε στην αγωνιστική δράση αλλά δεν κατάφερε να συνδυάσει το come-back του με νίκη, καθώς η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-0 στο «Στάφμορντ Μπριτζ» από την Τσέλσι.

Μετά το τέλος του αγώνα στο Λονδίνο, ο Κρμέντσικ θέλησε να συμπαρασταθεί στον «αποκλεισμένο» Σέρχιο Ράμος, ποστάροντας μια φωτογραφία στα social media, από ένα παιχνίδι που αγωνίστηκαν ως αντίπαλοι, όταν ο Κρμέντσικ φορούσε τη φανέλα της Βικτόρια Πλζεν, με λεζάντα «Ψηλά το κεφάλι αδερφέ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα