Η ΑΕΚ «πληγώνεται» στα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (vids)

Η ΑΕΚ «πληγώνεται» στα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (vids)

Η ΑΕΚ «πληγώνεται» στα πρώτα 10 λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου (vids)

bet365

Η ΑΕΚ παρουσιάστηκε σε ακόμη ένα ντέρμπι κατώτερη των περιστάσεων και γνώρισε την ήττα με 2-1 από τον ΠΑΟΚ, λίγες ημέρες μετά τον αποκλεισμό της από το Κύπελλο στην Τούμπα, από τον ίδιο αντίπαλο.
Build A Bet στο Ρόμα - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ένας αγώνας –πολλές αγορές – ένα στοίχημα. |21+

Η Ένωση μπορεί να κράτησε το μηδέν στα πρώτα 45 λεπτά, ωστόσο με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου κατέρρευσε. Ο ΠΑΟΚ κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να σκοράρει δύο τέρματα και παράλληλα να βάλει τις βάσεις για μία ακόμη νίκη απέναντι στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ. Τα δύο γρήγορα γκολ που δέχθηκε η ΑΕΚ στο δεύτερο 45λεπτο δεν είναι κάτι που συνέβη για πρώτη φορά.

Στην διαδικασία των Play Off, η «κιτρινόμαυρη» εστία έχει παραβιαστεί πέντε φορές στα πρώτα δέκα λεπτά του δευτέρου ημιχρόνου! Αρχικά στην Τούμπα, στην πρεμιέρα του μίνι αυτού πρωταθλήματος ο Σφιντέρσκι βρήκε δίχτυα στο 46’ για να έρθει στις καθυστερήσεις ο Ζίβκοβιτς και να διαμορφώσει το 3-1 για την ομάδα του. Επειτα στον αγώνα κόντρα στον Άρη, στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Η Ενωση ναι μεν πήγε στα αποδυτήρια με διαφορά τριών τερμάτων αλλά στο δεύτερο ημίχρονο και συγκεκριμένα στο 56’ δέχθηκε γκολ από τους γηπεδούχους και τον Μαντσίνι. Στην ήττα στο «Γ. Καραϊσκάκης» με 2-0, οι «ερυθρόλευκοι» άνοιξαν το σκορ πέντε λεπτά μετά την έναρξη του δεύτερου μέρους. Την Τετάρτη (05/05) η ΑΕΚ δέχθηκε δύο γκολ από τον ΠΑΟΚ μέσα σε τρία λεπτά στο ημίχρονο. Συγκεκριμένα στο 47’ και στο 51’ από τους Κρμέντσικ και Σβαμπ.

Όπως αποδεικνύεται και μέσα από τους αριθμούς η ΑΕΚ πληρώνει ακριβά το νωθρό της ξεκίνημα στο δεύτερο ημίχρονο. Συνολικά στην διαδικασία των Play Off, έχει δεχθεί 15 γκολ σε επτά ματς! Οσον αφορά την τελευταία φορά που κράτησε το μηδέν στην εστία της, θα πρέπει να γυρίσουμε το ημερολόγιο αρκετά πίσω, καθώς συνέβη πριν από δύο μήνες, κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης (2-0). Εκτοτε έχει δεχθεί 19 γκολ για όλες τις διοργανώσεις!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα