Τέλος ο Λόπεθ από τον Βόλο!

Τέλος ο Λόπεθ από τον Βόλο!

Δημήτρης Βέργος
Τέλος ο Λόπεθ από τον Βόλο!

bet365

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr ο Ανχελ Λόπεθ απολύθηκε από την τεχνική ηγεσία του Βόλου και δεν θα συνεχίσει να κάθεται στον πάγκο της ομάδας στα τρία ματς που μένουν στα play out.

Πρώτη στα play out. Με ωραίο ποδόσφαιρο. Βαθμολογικά αδιάφορη αλλά σε κάθε ματς παίζει για την αξιοπρέπειά της. Ο Βόλος είναι από τις ομάδες που ξεχώρισαν φέτος στην Super League Interwetten και προφανώς ο Ανχελ Λόπεθ έβαλε κι αυτός το χεράκι του.

Σύμφωνα όμως με πληροφορίες του gazzetta.gr Λόπεθ και Βόλος δεν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους. Οχι μόνο για την επόμενη σεζόν, αλλά και για τα επόμενα τρία ματς των play out!

Ο Ισπανός τεχνικός, συναντήθηκε με τον ισχυρό άντρα του Βόλου, Αχιλλέα Μπέο κι ενημερώθηκε πως ο σύλλογος ψάχνει άλλου είδους προφίλ προπονητή!

Ετσι ο Ανχελ Λόπεθ κυκλοφορεί ελεύθερος από σήμερα και ο Βόλος θα πάει με υπηρεσιακό τεχνικό μέχρι το τέλος της σεζόν.

Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση της λύσης της συνεργασίας των δύο πλευρών, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέχρι την Τρίτη (20/4).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα