ΑΕΚ: Με Μπακάκη η προπόνηση

ΑΕΚ: Με Μπακάκη η προπόνηση

Gazzetta team
ΑΕΚ: Με Μπακάκη η προπόνηση

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν παρών στην προπόνηση του Μ.Σαββάτου για την ΑΕΚ στο προπονητικό των Σατών. Καλύτερα ο Ολιβέιρα...

Στην «Ένωση» μετά και τον αποκλεισμό στα ημιτελικά του Κυπέλλου δούλεψαν για τη συνέχιση των Playoffs της Super League Interwetten, με τον Μανόλο Χιμένεθ να βλέπει τον Μιχάλη Μπακάκη να δίνει κανονικά το «παρών» στο πρόγραμμα.

Οι Λιβάι Γκαρσία και Ολιβέιρα έκαναν θεραπεία, με τον τελευταίο να αισθάνεται καλύτερα και είναι θέμα ποτέ θα νιώσει εντάξει για να ξεκινήσει προπονήσεις.

Ο Γκαρσια μπορεί και από αύριο να ξεκινήσει τρέξιμο μέχρι να γίνει η επανεκτίμηση της κατάστασης του στο γόνατο προκειμένου να φανει πως εξελίσσεται η κατάσταση.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ, οι Ζίγκα Λάτσι και Βένταντ Ραντόνια έκαναν ατομικά προγράμματα εκγύμνασης.

Η προπόνηση της Κυριακής του Πάσχα προγραμματίστηκε για τις 09:00...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα