ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Ελ Καντουρί και αγωνία ενόψει ΑΕΚ

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Ελ Καντουρί και αγωνία ενόψει ΑΕΚ

bet365

Ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στους προσαγωγούς και τη Μ. Δευτέρα (26/4) θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί αποχώρησε με πρόβλημα στους προσαγωγούς από την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό (0-0) και τη Μ. Δευτέρα (26/4) θα υποβληθεί σε εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον λαγονοψοϊτη.

Το πρόβλημα με τον Μαροκινό μέσο δεν είναι το μοναδικό που καλείται να διαχειριστεί ο Πάμπλο Γκαρσία ενόψει του ημιτελικού με την ΑΕΚ. Ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς έχει μείνει εκτός προπονήσεων το τελευταίο τριήμερο, λόγω ίωσης, με τον Σέρβο μεσοεπιθετικό να δοκιμάζει τη Μ. Δευτέρα (26/4) να μπει στην προπόνηση μαζί με την υπόλοιπη ομάδα στο ξεκίνημα της μίνι προετοιμασίας των «ασπρόμαυρων» για τον ημιτελικό της Μ. Πέμπτης (29/4) στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα