Ατρόμητος: Με Ενσικουλού, αλλά χωρίς Μάτιτς απέναντι σε Λαμία

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος: Με Ενσικουλού, αλλά χωρίς Μάτιτς απέναντι σε Λαμία

bet365

Με τον Ενσικουλού στην αποστολή, αλλά χωρίς τον Μάτιτς θα υποδεχθεί ο Ατρόμητος την Λαμία (24/4, 19:30).

Στην αποστολή του Ατρομήτου για το ματς των πλέι άουτ με τη Λαμία στο Περιστέρι επέστρεψε ο Κλαρκ Ενσικουλού, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις που τον ταλαιπωρούσαν, ενώ ο Μπόγιαν Μάτιτς έμεινε εκτός.

Με την προπόνηση της Παρασκευής ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου για το ματς των πλέι άουτ της Super League Interwetten με αντίπαλο τη Λαμία στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Σάββας Παντελίδης ανακοίνωσε την αποστολή. Την αποτελούν οι εξής 21 ποδοσφαιριστές: Γιαννιώτης, Θεοδωράκης, Αγκάγιεφ, Γκαλβάο, Ούμπιδες, Χριστοδουλόπουλος, Νάτσος, Μανούσος, Σάλομον, Ενσικουλού, Μαυρομμάτης, Κωτσόπουλος, Ραμπέγιο, Γιακουμάκης, Στρούγγης, Μουνίθ, Γκάλο, Γούτας, Εντομβόνγι, Τομάσεβιτς και Νταβιώτης.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Κιβρακίδης, Χαρίσης και Μανδάς που είναι τραυματίες ενώ οι υπόλοιποι παίκτες δεν συμπεριλήφθηκαν για λόγους τακτικής.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα του Περιστερίου αναχώρησε για το ξενοδοχείο. Όλοι όσοι δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν αύριο το πρωί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα