Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός ο Καρτάλης (pic)

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Εκτός ο Καρτάλης (pic)

bet365

O 26χρονος μέσος δεν είναι 100% καλά και κρίθηκε σκόπιμο να μην παίξει με τον Παναιτωλικό, ώστε να είναι πανέτοιμος για τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό
Χωρίς τον Καρτάλη θα υποδεχθεί αύριο (24/4) ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα τον Παναιτωλικό, καθώς ο 26χρονος μέσος ταλαιπωρείται από ορισμένες ενοχλήσεις στον προσαγωγό και κρίθηκε σκόπιμο να μην παίξει κόντρα στα «καναρίνια», με σκοπό να είναι πανέτοιμος στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό (28/4). Εκτός έμεινε και ο Πίρσμαν που δεν είναι 100% έτοιμος και επίσης για τον Βέλγο μπακ ισχύει κάτι ανάλογο, ενώ νοκ άουτ παραμένουν οι Μιλιντσεάνου, Σιόντης.
Η αποστολή του «Αγιαξ της Ηπείρου» αποτελείται από τους Λοντίγκιν, Χουτεσιώτη, Παντελάκη, Εραμούσπε, Σάλιακα, Πήλιο, Οικονομόπουλο, Πανουργιά, Κάργα, Κάστρο, Ντομίνγκεζ, Λώλη, Λιάσο, Νάουμετς, Τριάδη, Μπρένερ, Ελευθεριάδη, Γροσδάνη, Δούμτση, Kρίζμαν, Παμλίδη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα