Μάντζιος: «Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε»

Gazzetta team
Μάντζιος: «Δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε»

bet365

Ο Άκης Μάντζιος στάθηκε στην αναποτελεσματικότητα της ομάδας του αλλά και στο… κρύο γκολ που δέχθηκε από τον ΠΑΟΚ.

Μιλώντας στα κανάλια Novasports, ο Άκης Μάντζιος αρχικά αναφέρθηκε στο εύκολο γκολ που δέχθηκε η ομάδα του στο 6ο λεπτό από τον Σβαμπ. «Δεχθήκαμε με το καλημέρα το γκολ και θα έλεγα ότι ήταν πολύ εύκολο. Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα ήμασταν καλύτεροι, προσπαθώντας να παίξουμε από τα πλάγια καθώς ο ΠΑΟΚ είχε φορτώσει τον άξονά του αλλά δεν κάναμε γκολ τις ευκαιρίες που είχαμε με πιο κλασική αυτή του Μπερτόγλιο, σ’ ένα παιχνίδι το οποίο κρίθηκε στις λεπτομέρειες».

Ο προπονητής του Άρη ρωτήθηκε για τις επιπτώσεις αυτής της ήττας και απάντησε ότι… «δεν έχει τελειώσει κάτι, ούτε θα τελείωνε ακόμη κι αν κερδίζουμε. Έχουμε μπροστά μας πέντε αγώνες, συνεχίζουμε και στρέφουμε την προσοχή μας στον αγώνα της Κυριακής».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα