Eξαπλασιασμός με τρία σημεία από τα play off!

G-Betting G-Betting
Eξαπλασιασμός με τρία σημεία από τα play off!

bet365

Η Super League Interwetten συνεχίζεται με τα τρία ματς των play off και η G-Betting βρήκε ένα σημείο από κάθε αγώνα!

Το 2-3 γκολ στο Ηράκλειο πέρασε. Ο άσος του Παναιτωλικού επίσης, όμως μας χάλασε την τριάδα το over 2.5 στον Βόλο παρά το γεγονός ότι το ματς ήταν στο 1-1 από το πρώτο ημίχρονο.

Η G-Betting όμως συνεχίζει για τα play off της Super League Interwetten με τα τρία σημαντικά ματς που μέχρι τέλους θα έχουν και βαθμολογικό ενδιάφερον.

Ξεκινάμε από την Λεωφόρο. Εκεί ο Παναθηναϊκός φιλοξενεί τον Αρη σε ένα ματς... έξι πόντων. Ο Αρης εάν νικήσει θα πάει την διαφορά από τους πράσινους στο +8 και ουσιαστικά θα έχει κάνει ένα τεράστιο βήμα για να βρεθεί στην πρώτη τετράδα. Την ίδια ώρα ο Παναθηναϊκός θέλει μόνο νίκη, να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να παραμείνει σε ευρωπαϊκή τροχιά. Αμφότερες οι ομάδες προέρχονται από ήττες και γι' αυτό το ματς δεν θ' ανοίξει. Οπότε θα πάμε στην επιλογή 2-3 γκολ που το βρίσκουμε στο 1.95.

Συνεχίζουμε με το ματς στο ΟΑΚΑ. Η ΑΕΚ έκανε μεγάλο διπλό στην Θεσσαλονίκη κόντρα στον Αρη, επέστρεψε στην τετράδα αλλά φιλοξενεί τον Αστέρα που δεν παρατά κανένα ματς παρά το γεγονός ότι οι πιθανότητες να πάρει ευρωπαϊκό εισιτήριο έχουν μειωθεί αρκετά (στο -7 από την τετράδα). Κι επειδή δεν παρατάει κανένα ματς εμείς θα επιλέξουμε το να σκοράρει ένα γκολ στο ματς ο Αστέρας που το βρίσκουμε σε απόδοση 1.70.

Κλείνουμε με το μεγάλο ματς στην Θεσσαλονίκη εκεί όπου ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν πλέον βαθμολογικό κίνητρο μιας και κατέκτησαν και μαθηματικά το πρωτάθλημα αλλά δεδομένα δεν θ' αφήσουν το ματς. Οι γηπεδούχοι καίγονται για τη νίκη από την μεριά τους και γι' αυτό θα επιλέξουμε το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες σε απόδοση 1.80.

Οι επιλογές της G-Betting

Παναθηναϊκός-Αρης

ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης

ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

G-Betting
G-Betting