Άρης: Προάγγελος ανάπλασης των εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο

Άρης: Προάγγελος ανάπλασης των εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο

Gazzetta team
Άρης: Προάγγελος ανάπλασης των εγκαταστάσεων στο Νέο Ρύσιο

bet365

Μια ανάρτηση του Θόδωρου Καρυπίδη… σήκωσε πολύ συζήτηση καθώς έμμεσα προανήγγειλε έργα ανάπλασης στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άρη στο Νέο Ρύσιο.

Φαίνεται ότι δεν έχει κλείσει ο κύκλος των ουσιαστικών παρεμβάσεων στο αθλητικό κέντρο του Άρη («Δασυγένειο») στην περιοχή του Νέου Ρυσίου. Αυτό μεταμορφώθηκε στην τελευταία τριετία καθώς έγιναν εργασίες με σκοπό τη μετατροπή του χώρου σε σύγχρονο αθλητικό κέντρο για την πιο επαγγελματική λειτουργία του τμήματος, αλλά και για την πραγματική αποκατάσταση των παικτών έπειτα από τους αγώνες.

Είναι προφανές όμως ότι στο μυαλό του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Άρης, Θόδωρου Καρυπίδη, υπάρχει σχέδιο επέκτασης αλλά και ανάπλασης του αθλητικού κέντρου, σε αυτό το συμπέρασμα οδηγεί τουλάχιστον η κοινοποίηση ενός πλάνου έργων στο αθλητικό κέντρο. Για την ακρίβεια, μέσω του λογαριασμού του στα social media κοινοποίησε μια αεροφωτογραφία στην οποία αποτυπώνεται όλη η έκταση του αθλητικού κέντρου, οδηγώντας στο συμπέρασμα ότι σύντομα θα ανοίξει ένας νέος κύκλος εργασιών με σκοπό τη φιλοξενία και των τμημάτων υποδομής του συλλόγου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα