Άρης: Η προσφυγή του Ένινγκ στη FIFA και η αναμενόμενη δικαίωση των «κίτρινων»

Άρης: Η προσφυγή του Ένινγκ στη FIFA και η αναμενόμενη δικαίωση των «κίτρινων»

Gazzetta team
Άρης: Η προσφυγή του Ένινγκ στη FIFA και η αναμενόμενη δικαίωση των «κίτρινων»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ προσέφυγε στη FIFA κατά της ΠΑΕ Άρης αλλά η Πειθαρχική Επιτροπή της διεθνούς ομοσπονδίας απέρριψε την προσφυγή του Γερμανού τεχνικού.

Ο Μίκαελ Ένινγκ προέβη σε νομικές ενέργειες κατά της ΠΑΕ Άρης διεκδικώντας το ποσό των 230.000 ευρώ σε μία κίνηση η οποία είχε προκαλέσει τη δυσαρέσκεια των «κίτρινων». Για να πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η λύση της συνεργασίας με τον Γερμανό τεχνικό ήρθε λίγα 24ώρα μετά τον οδυνηρό αποκλεισμό από την Κόλος Κοβαλίβκα. Μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν συζητήσεις και τελικώς κατέληξαν σε οικονομική συμφωνία λύσης της συνεργασίας η οποία περιλάμβανε και την άμεση καταβολή αποζημίωσης. Το διαζύγιο εκδόθηκε κοινή συναινέσει και διαφάνηκε ότι αυτό το κεφάλαιο είχε κλείσει οριστικά.

Ωστόσο, ο Ένινγκ κατέθεσε προσφυγή στη FIFA διεκδικώντας το σύνολο του συμβολαίου του μέχρι το καλοκαίρι του 2022, δηλαδή ένα ποσό της τάξεως των 230.000 ευρώ. Οι Θεσσαλονικείς ένιωσαν έκπληκτοι από τη νομική ενέργεια του πρώην προπονητή τους και στη δική τους επιχειρηματολογία απλά κατέθεσαν το έγγραφο κοινής συναίνεσης λύσης της συνεργασίας. Το Πειθαρχικό Όργανο της διεθνούς ομοσπονδίας απέρριψε αυτομάτως την προσφυγή του Ένινγκ, αποδεχόμενο τους ισχυρούς της ΠΑΕ Άρης και φυσικά τα αδιάσειστα στοιχεία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Άρης: Η απουσία του Γκάμα σημαίνει πιο πολλά από πέντε γκολ και δύο ασίστ

Άρης: Πρόβλημα στον χιαστό για τον Κριστιάν Λόπεθ!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα