«Μία φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ» (vid)

«Μία φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ» (vid)

Gazzetta team
«Μία φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ» (vid)

bet365

O Ολλανδός φίλος του ΠΑΟΚ, Ιβο Γκρίσπεν, εδώ και δεκαπέντε χρόνια ακολουθεί πιστά τον «Δικέφαλο» αποδεικνύοντας πως η αγάπη για την ομάδα δεν γνωρίζει σύνορα.

Ο Ίβο Γκρίσπεν γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ολλανδία. Εκεί έμαθε πριν από δεκαπέντε χρόνια για τον ΠΑΟΚ. Τυχαία. Από έναν φίλο του. Έκτοτε τον ακολουθεί πιστά, δίνει παρόν κάθε καλοκαίρι στην προετοιμασία της ομάδας, όποτε αυτή γίνεται στην πατρίδα του, ενώ παρακολουθεί από κοντά και αναμετρήσεις του «Δικεφάλου», με τελευταίο το πρόσφατο ματς στο Αϊντχόφεν κόντρα στην PSV.

Ενόψει των 95 χρόνων του Συλλόγου ο Ολλανδός φίλος του ΠΑΟΚ έστειλε το παρακάτω video με ευχές που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του ΑΣ.

Όπως αναφέρει ο ερασιτέχνης ΠΑΟΚ:

«Τον παλάβωσε η ασπρόμαυρη στολή!»

Η τρομερή ιστορία του Ίβο Γκρίσπεν, ενός Ολλανδού φίλου του ΠΑΟΚ ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την Ελλάδα, και ερωτεύτηκε τον ΠΑΟΚ όταν ένας φίλος του τον πήγε σε αγώνα του Δικέφαλου!

«Το όνομά μου είναι Ίβο Γκρίσπεν και γεννήθηκα στην Ολλανδία.

Ακολουθώ τον ΠΑΟΚ εδώ και 15 χρόνια, όταν ένας φίλος μου με πήγε σε παιχνίδι της ομάδας.

Από τότε θεωρώ τον εαυτό μου, μέλος της μεγάλης ασπρόμαυρης οικογένειας.

Εύχομαι να είμαι μαζί σας το 2026, όταν θα πανηγυρίσουμε τα 100 χρόνια της ομάδας.

Όπως λέτε και στην Ελλάδα: «Μία φορά ΠΑΟΚ, πάντα ΠΑΟΚ».

Χρόνια πολλά́ ΠΑΟΚΑΡΑ!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα