Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Αφιέρωμα του Kicker για τα κατορθώματα του Γιαννίκη (pic)

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Αφιέρωμα του Kicker για τα κατορθώματα του Γιαννίκη (pic)

bet365

Το γνωστό γερμανικό περιοδικό έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα στον προπονητή του ΠΑΣ Γιάννινα και σε όσα έχει πετύχει με την ομάδα της Ηπείρου.

Ο Αργύρης Γιαννίκης δεν έχει εντυπωσιάσει μόνο τον ελληνικό Τύπο, αλλά και τον γερμανικό. Άλλωστε πριν αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, είχε δουλέψει για χρόνια στη Γερμανία και ως βοηθός και ως πρώτος προπονητής στη συνέχεια.

Το όνομα του 40χρονου Έλληνα προπονητή είναι γνωστό εκεί και τα όσα έχει πετύχει τη φετινή σεζόν με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έστρεψαν αναμενόμενα τα βλέμματα πάνω του. Μάλιστα το γνωστό γερμανικό περιοδικό Kicker έκανε ένα μεγάλο αφιέρωμα για τον Γιαννίκη πλέκοντας του το εγκώμιο.

Το αφιέρωμα του Kicker έγινε ενόψει της χθεσινής αναμέτρησης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, τονίζοντας ότι επρόκειτο για μια μάχη ανάμεσα στον Δαβίδ και στον Γολιάθ.

Το γερμανικό δημοσίευμα κάνει λόγο για την πορεία του Γιαννίκη στον χώρο της προπονητικής και για την εξαιρετική του δουλειά στον ΠΑΣ Γιάννινα. Μάλιστα αναφέρεται και στο μέλλον του Έλληνα κόουτς επισημαίνοντας ότι ενδέχεται να μην ανανεώσει με την ομάδα των Ιωαννίνων, κάτι που ίσως θα μπορούσε να προσελκύσει το ενδιαφέρον μεγάλων ελληνικών συλλόγων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα