Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-1 (vids)

Δημήτρης Τομαράς
Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης 1-1 (vids)

bet365

O Φατιόν άνοιξε το σκορ για τον Απόλλωνα στο 49', ο Μανούσος ισοφάρισε στο 50' για τον Ατρόμητο και κάπως έτσι μέσα σε ένα λεπτό γράφτηκε όλη η ιστορία στο κακής ποιότητας 1-1 του Περιστερίου.
Σε ένα παιχνίδι που θα ξεχαστεί πανεύκολα για τη 2η αγωνιστική των play out οι Ατρόμητος και Απόλλων Σμύρνης έμειναν στο 1-1 στο Περιστέρι. Σκόρερ οι Μανούσος και Φατιόν μετά από ένα τραγικό ποδοσφαιρικά α' μέρος. Για τον Σάββα Παντελίδη είναι το 8ο ματς που κοουτσάρει χωρίς νίκη (4 ισοπαλίες και 4 ήττες) ενώ δεν έχει νίκη σε αυτή του τη θητεία στον Ατρόμητο.

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ

Ο γηπεδούχος Ατρόμητος έχοντας μπροστά τους Μανούσο και Λάζαρο προτίμησε αρχικά ένα 4-2-3-1. Ο Απόλλων Σμύρνης πήγε σε μία διάταξη του 4-3-3 με Μπεντινέλι, Ντάουντα και Τσιλούλη μπροστά.

ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΗΜΙΧΡΟΝΑ EVER ΜΕ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΕΑΜΑ

Στο α' 45λεπτο φάσεις φοβερές και τρομερές δεν είχαμε. Ο Ατρόμητος επεδίωξε να είναι πιο πιεστικός και επιθετικός αλλά μέχρι εκεί. Από πλευράς φάσεων και εικόνας είναι ένα από τα χειρότερα ημίχρονα που έχουμε δει φέτος στη Super League. Ένα πρώτο μέρος που δεν χρίζει και ιδιαίτερης ανάλυσης. Ουσιαστικά δεν υπήρξε καν ουσιαστική απειλή για τους δύο γκολκίπερ.

ΔΥΟ ΩΡΑΙΑ ΓΚΟΛ, ΕΝΑ ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ

Στο β' μέρος υπήρξαν δύο πολύ ωραία γκολ. Ένα για κάθε ομάδα. Στο 49' το 0-1 το έκανε ο Φατιόν με κίνηση και πολύ καλό σουτ. Στο 51' ο Μανούσος σκόραρε ένα εξαιρετικό τέρμα με κίνηση και φάλτσο αλλά έπρεπε να επιβεβαιώσει το VAR ότι δεν ήταν οφσάιντ για να μετρήσει το 1-1. Δηλαδή να περιμένουν οι 2 ομάδες περίπου 1 με 2 λεπτά για να δουν εάν θα μετρήσει. Στη συνέχεια παρά τις αλλαγές των 2 τεχνικών το σκορ αλλά η εικόνα του ματς δεν άλλαξαν.
MVP: Παίκτης που να έκανε ματσάρα δεν υπάρχει. Ωστόσο ο Γκάλο έχει κάνει μεγάλη προσπάθεια κυρίως αμυντικά και τακτικά.
ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥΣ: Οι δύο σκόρερ. Ο Φατιόν με τον Μανούσο.
ΑΔΥΝΑΜΟΣ ΚΡΙΚΟΣ: Παίκτης που να έχει κάνει τραγική εμφάνιση δεν υπάρχει στον αγώνα.
Η ΓΚΑΦΑ: Θα μπορούσαμε να βάλουμε κάτι αγωνιστικό αλλά από τη στιγμή που το πολύ μεγάλο λάθος λείπει θα βάλουμε τη φάση που σηκώθηκε σημαιάκι του οφσάιντ στον Μανούσο. Καλυπτόταν ξεκάθαρα και κακώς έγινε αυτό.
ΤΟ ΣΤΡΑΓΑΛΙ: Είχε κάποια θέματα σε φάουλ η διαιτησία και σε πειθαρχικό έλεγχο. Η πιο μεγάλη γκάφα είχε να κάνει με τη φάση του 1-1 του Μανούσου που χρειάστηκε το VAR για να μετρήσει το γκολ.
ΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ GAZZETTA.GR: Μετά από ένα α' ημίχρονο που ήταν κάκιστο και δεν... βλεπόταν στο β' μέρος είχαμε τουλάχιστον δύο ωραία γκολ. Αρκετά δίκαιο το τελικό 1-1.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Μανδάς, Γούτας, Μαυρομμάτης, Τομάσεβιτς, Γκάλο, Σάλομον, Χαρίσης (78' λ.τρ. Νάτσος), Χριστοδουλόπουλος (46' Αγκάγιεφ), Ενσικουλού (86' Εντομβόνγι), Μουνίθ (64' Ούμπιδες) και Μανούσος (78' Κωτσόπουλος).
ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ: Βέρχουλστ, Χουχούμης, Λισγάρας, Ντομίνγκες, Μπαξεβανίδης, Φατιόν, Σλίβκα, Κολ (90' Λαγός), Τσιλούλης (76' Μουνιέ), Μπεντινέλι (83' Φερνάντες) και Ντάουντα (76' Ιωαννίδης).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα