Ο θάνατός σου η ζωή μου στην Λάρισα

Θοδωρής Βασίλης
Ο θάνατός σου η ζωή μου στην Λάρισα

bet365

Στην Λάρισα η ΑΕΛ φιλοξενεί τον Παναιτωλικό σε ένα ματς μισή κατηγορία και για τι δύο ομάδες. Καίγεται για βαθμούς ο ΟΦΗ κόντρα στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, την ευκαιρία να καθαρίσει έχει η Λαμία κόντρα στον Βόλο. Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης το άλλο ματς της 2ης αγωνιστικής των πλέι άουτ της Super League Interwetten.

Στο Περιστέρι, ο Ατρόμητος θέλει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την φετινή κακή σεζόν και ψάχνει μια νίκη-εξιλέωση κόντρα στον Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες έχουν διαφορά από τις θέσεις υποβιβασμού αν και τυπικά χρειάζονται και άλλους βαθμούς για να σιγουρευτούν. Στα αγωνιστικά ο Σάββας Παντελίδης δεν έχει διαθέσιμο τον Κιβρακίδη, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Επίσης εκτός έμειναν οι Στρούγγης και Μάτιτς. Από την πλευρά της η Ελαφρά Ταξιαρχία πάει στο Περιστέρι με στόχο να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα μετά την ήττα από την ΑΕΛ δείχνοντας ότι η επανέναρξη των πλέι άουτ τον βρίσκει έτοιμο.Ο Μάκης Χάβος βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να μην αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού.

Στην Κρήτη, ο ΟΦΗ καίγεται για βαθμούς κόντρα στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα. Οι γηπεδούχοι προέρχονται από την ισοπαλία στον Βόλο με την ομάδα πάντως να παραμένει σε δύσκολη θέση αφού αυτή την στιγμή είναι στις θέσεις των μπαράζ. Ο Νίκος Νιόπλιας έδωσε το σύνθημα ενόψει του τελικού με τους Γιαννιώτες, με τα προβλήματα πάντως να παραμένουν πολλά. Εκτός ο Νέιρα, με τον τεχνικό των Κρητικών να μην υπολογίζει εκ νέου στους «γνωστούς» Ντε Γκουζμάν, Τσιλιανίδη, Καστάνιος, Ναμπί, Στάικο, Βαζ, Γιάννου. Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στο Ηράκλειο θέλοντας να συνεχίσει τις εκπληκτικές του εμφανίσεις στο φετινό πρωτάθλημα αλλά και να φτιάξει ψυχολογία ενόψει του ημιτελικού Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό. Χωρίς τον Κρίζμαν, αλλά και τον Σιόντη οι φιλοξενούμενοι.

Στην Λάρισα, γίνεται το ντέρμπι της αγωνιστικής. Η ουραγός ΑΕΛ έκανε διπλό παραμονής στην Ριζούπολη και με νίκη σήμερα ξεκολλάει από την τελευταία θέση της βαθμολογίας. Ο Τζιανλούκα Φέστα δεν έχει σταματήσει να δηλώνει την πίστη του πως η ομάδα θα σωθεί κάτι που εξέφρασε και στο gazzetta.gr. Νοκ άουτ οί Μιλοσάβλιεβιτς, Ζίζιτς, Σπαρβ, Νικολιάς, παρελθόν ο Μούζεκ. Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός είδε ως βάλσαμο την διακοπή του πρωταθλήματος. Τα «καναρίνια» προέρχονταν από την εντός έδρας ήττα με 3-0 από την Λαμία με την ομάδα πλέον να βρίσκεται σε εξαιρετικά δύσκολη θέση. Το ματς στην Λάρισα είναι μισή κατηγορία και για τον λόγο αυτό μάλιστα υπήρξε επίσκεψη από τους οργανωμένους σε μια προσπάθεια να «ντοπάρουν» ψυχολογικά τους παίκτες. Ο Τραϊανός Δέλλας καταστρώνει τα πλάνα του με αρκετές απουσίες αφού εκτός είναι οι Ματσόλα, Μπαρμπόσα, Βάντερσον και Μάζουρεκ.

Τέλος, στην Λαμία, η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Βόλο. Οι γηπεδούχοι με το διπλό στο Αγρίνιο έκαναν σημαντικό βήμα παραμονής και αν κερδίσουν και σήμερα τότε κατά πάσα πιθανότητα θα ανανεώσουν το διαβατήριο και για τη νέα χρονιά στην Super League Interwetten. Για άλλο ένα ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου έχει αρκετές απουσίες αφού για διάφορους λόγους δεν υπολογίζονται οι Αραμπούλι, Μπα, Τιρόνε, Πίτι, Γκαζαριάν και Μπιάρνασον. Ο Βόλος από την πλευρά του δεν έχει κάποιο ουσιαστικό στόχο έχει κάνει μια πολύ καλή πορεία και ήδη έχει ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν.Ο Άνχελ Λόπεθ δεν έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο Μπαριέντος, αλλά και τον Κλέιμαν.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (3/4)
15:00 Ατρόμητος - Απόλλων Σμύρνης (NS1)
17:15 ΟΦΗ - Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα (NS1)
19:30 ΑΕΛ - Παναιτωλικός (NS3)
19:30 Λαμία - Βόλος (NS1)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα