Δουβίκας, ο «δήμιος» της Λαμίας (vids)

Gazzetta team
Δουβίκας, ο «δήμιος» της Λαμίας (vids)

bet365

Ο 21χρονος επιθετικός του Βόλου έχει αναγορευτεί φέτος στον «εκτελεστή» της Λαμίας και σημείωσε 3 γκολ στα 2 ματς της κανονικής περιόδου των δύο ομάδων
Στις «αποκαλύψεις» της σεζόν λογίζεται ο Τάσος Δουβίκας και μάλιστα στο πρόσφατο φιλικό της Εθνικής ομάδας με την Ονδούρα φόρεσε για πρώτη φορά και τη φανέλα με το εθνόσημο στο στήθος.
Ο 21χρονος στράικερ του Βόλου έχει ήδη διψήφιο αριθμό τερμάτων στη σεζόν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο (13) και σήμερα (3/4) στην αναμέτρηση του ΔΑΚ θα αποτελέσει, εκτός απρόοπτου, τον υπ' αριθμόν 1 κίνδυνο για την εστία της Λαμίας.
Την οποία μάλιστα «εκτέλεσε» στα παιχνίδια των δύο ομάδων στην κανονική διάρκεια, που ο Βόλος κέρδισε 2-1 στο «Αθανάσιος Διάκος» και παραχώρησε 1-1 στο Πανθεσσαλικό. Ο νεαρός φορ ήταν σε αμφότερα εκ των πρωταγωνιστών και είναι χαρακτηριστικό πως σημείωσε και τα 3 γκολ της ομάδας του!
Πιο συγκεκριμένα σε εκείνο του Οκτωβρίου άνοιξε το σκορ στο 24' και στο 64' διαμόρφωσε το μετέπειτα τελικό αποτέλεσμα, ενώ στην ισοπαλία του Ιανουαρίου ήταν εκείνος που έδωσε στο 51' το προβάδισμα στον Βόλο, πριν «απαντήσει» άμεσα ο Ντέλετιτς.
Μάλιστα τα 3 του γκολ προήλθαν μετά από μόλις 4 τελικές που έκανε αθροιστικά σε αυτές τις αναμετρήσεις, ενώ εκείνη που δεν κατέληξε στα δίχτυα ήταν μία κεφαλιά του που απέκρουσε ο Επασί, στο 81' του παιχνιδιού που δεν ανέδειξε νικητή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα