Ο Αγκάγιεφ θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ο Γιοβάνοβιτς το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

Gazzetta team
Ο Αγκάγιεφ θα σφυρίξει το Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ και ο Γιοβάνοβιτς το ΑΕΚ – Ολυμπιακός

bet365

Ο ρέφερι από το Αζερμπαϊτζάν θα διευθύνει ξανά ντέρμπι των δύο ομάδων,καθώς ήταν «άρχοντας» στο 2-0 των «πράσινων» τον Φεβρουάριο του 2020. Ο Σέρβος που θα είναι «άρχοντας» στο ΟΑΚΑ είχε παίξει πέρσι το ΑΕΛ-ΠΑΟΚ και πρόπερσι το Ατρόμητος-ΑΕΚ.
Ο Αλιγιάρ Αγκάγιεφ θα διευθύνει το επερχόμενο ντέρμπι της Λεωφόρου όπου ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των play offs,. Μάλιστα ο ρέφερι από το Αζερμπαϊτζάν έχει και στο παρελθόν σφυρίξει ματς των 2 ομάδων, καθώς στις 2 Φεβρουαρίου του 2020 ήταν ο «άρχοντας» στο 2-0 που επικράτησε τότε το «τριφύλλι» των Θεσσαλονικιών στο ΟΑΚΑ. Παράλληλα ήταν διαιτητής και στο 3-0 που επικράτησε ο «Δικέφαλος του Βορρά» του Ατρόμητου, στις 10 Μαρτίου του 2019, όπως και στη φετινή ήττα της ΑΕΚ από τη Ζόρια για το Europa League (3-0).
Στο ΟΑΚΑ όπου η ΑΕΚ θα υποδεχθεί τον Ολυμπιακό ρέφερι θα είναι ο επίσης γνώριμός μας Σρέντιαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος σφύριξε πέρσι το ΑΕΛ – ΠΑΟΚ 1-2, ενώ το 2018/19 ήταν «άρχοντας» στο Ατρόμητος – ΑΕΚ 0-1.

Στο άλλο παιχνίδι των play offs μεταξύ Αρη και Αστέρα Τρίπολης θα σφυρίξει ο Σιδηρόπουλος, ενώ στο ντέρμπι των play out του Αλκαζάρ μεταξύ ΑΕΛ-Παναιτωλικού ο Ευαγγέλου.

ΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΤΗΣ 2ης ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ PLAY OFFS ΚΑΙ PLAY OUT


Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα