Μουργκ: «Μη με συγκρίνετε με τον Πέλκα»

Μουργκ: «Μη με συγκρίνετε με τον Πέλκα»

Gazzetta team
Μουργκ: «Μη με συγκρίνετε με τον Πέλκα»

bet365

Τι είπε ο Αυστριακός μέσος του ΠΑΟΚ για τον ίδιο, την παρουσία του στην Ελλάδα και την σύγκριση που γίνεται από τους φίλους του «Δικεφάλου» με τον Δημήτρη Πέλκα.

Ο Τόμας Μουργκ φιλοξενήθηκε σε ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης και αναφέρθηκε σε όλα όσα κατέγραψε ο ίδιος στην πρώτη του σεζόν με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά είπε στον «Libero FM 107,4»:

Για τη δική του καταγραφή των όσων έκανε η ομάδα και εκείνος:

«Στο ξεκίνημα της σεζόν, είχα αρκετές συμμετοχές και είχαμε και καλά αποτελέσματα. Στη συνέχεια δεν είχα τόσο χρόνο συμμετοχής και ως ομάδα είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Θεωρώ πως όλοι μας προσπαθούμε για το καλύτερο ώστε η ομάδα να μπορέσει να αποδώσει καλύτερα, ειδικά τώρα που έρχονται και διαδοχικά και δύσκολα παιχνίδια».

Για τη δική του παρουσία στην ομάδα:

«Χρειάστηκε να προσπαθήσω να προσαρμοστώ σε νέες καταστάσεις καθώς στον ΠΑΟΚ παίζω σε λίγο διαφορετική θέση από αυτή που είχα στην Ραπίντ».

Για τη σύγκρισή του με τον Πέλκα, καθώς προοριζόταν για αντικαταστάτης του:

«Τον Πέλκα τον γνωρίζω ως ποδοσφαιριστή αν και δεν έχουμε συνεργαστεί. Νομίζω ότι αυτό δεν θα έπρεπε να γίνεται, η σύγκριση με τον Πέλκα. Είμαστε διαφορετικοί ποδοσφαιριστές, έχουμε άλλο στυλ, ο καθένας πήρε τον δρόμο του».

Για την πορεία του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη:

«Στο πρώτο μας παιχνίδι πετάξαμε δυο βαθμούς με αντίπαλο την Ομόνοια. Μετά πήραμε δυο καλά αποτελέσματα με Γρανάδα και Αϊντχόφεν αλλά στη συνέχεια είχαμε τα παιχνίδια που μας πλήγωσαν. Όταν χάνεις σε παιχνίδι που προηγείσαι με 2-0 και όταν παίρνεις ένα βαθμό από τους αγώνες με την Ομόνοια, δεν μπορείς να έχεις πορεία στην Ευρώπη. Το να προηγείσαι και να χάνεις είναι κάτι που δεν θα πρέπει να μας συμβεί ξανά».

Για το φινάλε της σεζόν:

«Το τελευταίο διάστημα κάναμε κάποια παιχνίδια στα οποία δεν ήμασταν καλοί και έπρεπε αυτό να το αλλάξουμε. Έπρεπε να βελτιωθούμε στην άμυνα, και αυτό δεν αφορά μόνο τους αμυντικούς αλλά όλους μας. Θα πρέπει να γίνουμε καλύτεροι σε αυτό τον τομέα διότι στην επίθεση, έχουμε την ποιότητα για να κάνουμε φάσεις και να βάλουμε γκολ. Έχουμε τρία συνεχόμενα εκτός έδρας παιχνίδια και προερχόμαστε από ένα καλό παιχνίδι, που ήταν αυτό με την ΑΕΚ. Μπορούμε να πετύχουμε στους στόχους μας αρκεί να κρατήσουμε την βελτίωση που δείξαμε στο τελευταίο μας παιχνίδι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα