Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Νιάς, Χουάνκαρ, ανοιχτό του Μαουρίσιο

Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Νιάς, Χουάνκαρ, ανοιχτό του Μαουρίσιο

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Μπήκαν οι Νιάς, Χουάνκαρ, ανοιχτό του Μαουρίσιο

bet365

Ο Σενεγαλέζος αμυντικός μέσος και ο Ισπανός αριστερός μπακ προπονήθηκαν κανονικά την Τρίτη και είναι διαθέσιμοι ενόψει ΠΑΟΚ. Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Μαουρίσιο, καμία ανησυχία για τον Φώτη Ιωαννίδη.

Στο Κορωπί επέστρεψαν την Τρίτη οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού μετά το διήμερο ρεπό που είχε δώσει ο Λάζλο Μπόλονι και ξεκίνησαν την προετοιμασία για το παιχνίδι της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ για την 2η αγωνιστική των play offs στην Λεωφόρο.

Νιάς, Χουάνκαρ, Σένκεφελντ και Μολό μπήκαν στον κανονικό πρόγραμμα και τέθηκε στην διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Ο Μαουρίσιο έκανε ατομικό και θα κριθεί τελευταία στιγμή το αν θα βρίσκεται στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον δικέφαλο του βορρά. Οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες. Στον αντίποδα, Σανκαρέ και Βέλεθ δεν προλαβαίνουν και θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν τον Ολυμπιακό.

Εκτός προπόνησης έμεινε ο Φώτης Ιωαννίδης λόγω ενοχλήσεων στην γάμπα. Δεν έχει κάτι σοβαρό, θα χάσει μία-δύο προπονήσεις και αναμένεται να μπει προς το τέλος της εβδομάδας. Θεραπεία έκαναν οι Κουρμπέλης και Αγιούμπ ενώ απόντες ήταν οι διεθνείς Διούδης, Αλεξανδρόπουλος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα