Λουτσέσκου: «Ακούω ΠΑΟΚ και ανατριχιάζω»

Λουτσέσκου: «Ακούω ΠΑΟΚ και ανατριχιάζω»

Gazzetta team
Λουτσέσκου: «Ακούω ΠΑΟΚ και ανατριχιάζω»

bet365

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε μια ακόμη συνέντευξη του αναφέρθηκε στον ΠΑΟΚ και στη σύνδεσή του με τον σύλλογο της Θεσσαλονίκης, που όπως είπε «είναι η ομάδα της ψυχής μου».

Ο Ρουμάνος τεχνικός, μετά τα όσα είπε στην Κύπρο για την σχέση του με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ, μιλώντας στους συμπατριώτες του σχολίασε την σχέση του με τον ΠΑΟΚ, ενώ μίλησε και για τα σενάρια που τον θέλουν υποψήφιο για το πάγκο πολλών ομάδων.

«Ο ΠΑΟΚ είναι η ομάδα της ψυχής μου. Ακούω ΠΑΟΚ κι ανατριχιάζω», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Ραζβάν Λουτσέσκου και παράλληλα σχολίασε τα όσα γράφονται γύρω από το ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων.

«Δεν έχουν γίνει συγκεκριμένες συζητήσεις για το μέλλον μου. Είμαι ελεύθερος τώρα και δεν ξέρω τι θα συμβεί. Μπορώ να πω κάτι τώρα και να προκύψει κάτι άλλο. Δεν θέλω να μιλάω για πράγματα που δεν είναι σίγουρα», υποστήριξε.

Διαβάστε επίσης

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα