Super League: «Σέντρα» στα πλέι οφ με πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων

Gazzetta team
Super League: «Σέντρα» στα πλέι οφ με πλούσια γκάμα ειδικών στοιχημάτων

bet365

Η κανονική διάρκεια της Super League ολοκληρώθηκε, με τα δεδομένα να είναι ξεκάθαρα αναφορικά με τον πρωταθλητή και την μάχη των ευρωπαϊκών εισιτηρίων.

Βάσει αυτών προκύπτουν πολλά και ενδιαφέροντα ειδικά στοιχήματα.

Είναι σαφές πως το +16 του Ολυμπιακού από τους υπόλοιπους φαντάζει αδύνατο να ανατραπεί. Το ενδιαφέρον εστιάζεται στο αν θα παραμείνει συγκεντρωμένος στα πλέι οφ μέχρι τέλους. Το να μην ηττηθεί σε καμία από τις 10 αγωνιστικές προσφέρεται σε απόδοση 5.00, ενώ το να είναι η ομάδα με τις περισσότερες νίκες το βρίσκουμε στο 1.35.

Πάμε να δούμε τι συμβαίνει με τους «από κάτω». Ο Άρης είναι ένα «κλικ» πιο μπροστά αγωνιστικά, ΑΕΚ-ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός εκπέμπουν περίπου στο… ίδιο μήκος κύματος, ενώ ο Αστέρας αυτή την στιγμή έχει το ντεσαβαντάζ.

Η ομάδα του Άκη Μάντζιου προσφέρεται σε αποδόσεις φαβορί, μαζί με εκείνη του Μανόλο Χιμένεθ, για να τερματίσει στην 2η θέση. Βέβαια, οι Θεσσαλονικείς δείχνουν σε καλύτερη κατάσταση και το δικό τους «3άρι» είναι σε πρώτο πλάνο.

Εξετάζοντας τις προσφερόμενες αγορές, το over 10,5 γκολ του ΠΑΟΚ στα πλέι οφ σε απόδοση 1.80 κρίνεται ικανοποιητικό. Αν κάτι λειτουργεί σωστά στον «δικέφαλο του βορρά» το τελευταίο διάστημα, αυτό είναι η μεσοεπιθετική λειτουργία του. Μέσα στο 2021 πέτυχε 42 γκολ σε 18 ματς στις εγχώριες διοργανώσεις (2,3 μ.ό.), η καλύτερη επίδοση από τους υπόλοιπους πέντε.

Ο Παναθηναϊκός μετά από πολλές περιπέτειες, διεκδικεί την ευρωπαϊκή έξοδο και το κίνητρο είναι τεράστιο. Η «κοιλιά» που παρουσίασαν οι «πράσινοι» από τα μέσα Φεβρουαρίου έως τις αρχές του Μαρτίου ανήκει στο παρελθόν και με τη δυναμική που έχει αναπτύξει στη «Λεωφόρο» (αήττητος από τον Νοέμβριο), μπορεί να μαζέψει περισσότερους από 10 βαθμούς. Σε απόδοση 1.75 βρίσκουμε το over 10,5 στους πόντους του.

21+ ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα