Απόλλων Σμύρνης: Ανακοινώθηκε ο Χάβος

Gazzetta team
Απόλλων Σμύρνης: Ανακοινώθηκε ο Χάβος

bet365

Ο 51χρονος κόουτς είναι και επίσημα πλέον ο νέος τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» και από σήμερα... έπιασε δουλειά
Κάτοικος Ριζούπολης έγινε από σήμερα (17/3) ο Μάκης Χάβος, που από την πρώτη στιγμή προέβαλε ως ο επικρατέστερος να διαδεχθεί τον Γιώργο Παράσχο στον πάγκο του Απόλλωνα Σμύρνης. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» ανακοίνωσε την πρόσληψη του 51χρονου κόουτς, ο οποίος μάλιστα έκανε και την πρώτη του προπόνηση και θα ντεμπουτάρει στον πάγκο της στην πρεμιέρα των play out με την ΑΕΛ.
ΑΝΑΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η ΠΑΕ Απόλλων Σμύρνης ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον προπονητή Μάκη Χάβο. Γεννημένος στις 5 Σεπτεμβρίου 1969, ο Μάκης Χάβος υπέγραψε στον Απόλλωνα έως το καλοκαίρι του 2022. Υπήρξε διεθνής ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε σε Αχιλλέα Τριανδρίας, Ολυμπιακό, Απόλλωνα Καλαμαριάς, Τρίκαλα, Πανσερραϊκό, ΠΑΟΚ, Ξάνθη, Ακράτητο, Εθνικό Αστέρα και Θρασύβουλο.
Ως προπονητής έχει εργαστεί σε Αγροτικό Αστέρα, ΠΑΟΚ, Βέροια, Παναιτωλικό, ΑΕΛ Λεμεσού, Αστέρα Τρίπολης και Λαμία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα