Ολυμπιακός: Με Σα η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΛ

Ολυμπιακός: Με Σα η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΛ

Δημήτρης Σαμόλης
Ολυμπιακός: Με Σα η ενδεκάδα κόντρα στην ΑΕΛ

bet365

Ο Ολυμπιακός κατεβαίνει κόντρα στην ΑΕΛ με τον Ζοζέ Σα κάτω από τα γκολπόστ και με διάταξη 4-4-2.

Ο Ολυμπιακός αναμετράται με την ΑΕΛ στο Αλκαζάρ, για την 26η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten (19.00, live από το gazzetta.gr).

Ο Πέδρο Μαρτίνς κατεβαίνει με τον Ζοζέ Σα κάτω από τα γκολπόστ και με διάταξη 4-4-2. Με τον Ανδρούτσο δεξιό μπακ, τον Χολέμπας αριστερό μπακ και τους Εμβιλά - Παπασταθόπουλο στο κέντρο της άμυνας.

Τιάγκο Σίλβα και Μπουχαλάκης θα είναι οι κεντρικοί χαφ, στα άκρα οι Φορτούνης και Ραντζέλοβιτς με Χασάν και Κάιπερς στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του Ολυμπιακού: Σα, Ανδρούτσος, Παπασταθόπουλος, Εμβιλά, Χολέμπας, Μπουχαλάκης, Σίλβα, Ραντζέλοβιτς, Φορτούνης, Χασάν, Κάιπερς.

Στον πάγκο: Κρίστινσον, Καμαρά, Αραμπί, Μασούρας, Μπρούμα, Βαλμπουενά, Ρέαμπτσιουκ, Σουρλής, Λαλά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Χριστοφιλόπουλος - Ντρέγκερ.

Η ενδεκάδα της ΑΕΛ: Νάγκι, Γκράουρ, Μαξιμένκο, Χουσίνο, Γιακιμόφσκι, Κολομπίνο, Στίφλερ, Ακούνια, Πινακάς, Μπουκαντζό, Ντουρμισάι.

Στον πάγκο της ΑΕΛ: Σουλούκος, Μπεν Χατίρα, Γλυνός, Χαλάτσης, Μαϊδανός, Γρηγορόπουλος, Στοΐνοβιτς, Νούνιτς, Γκοτζαμανίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα