ΑΕΚ: Συμπληρώνεται η συλλογή των εκθεμάτων για το Μουσείο Ιστορίας στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena

ΑΕΚ: Συμπληρώνεται η συλλογή των εκθεμάτων για το Μουσείο Ιστορίας στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Συμπληρώνεται η συλλογή των εκθεμάτων για το Μουσείο Ιστορίας στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena

bet365

Σχεδόν ολοκληρωμένη είναι η γκάμα των εκθεμάτων που θα φιλοξενούνται στο Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο με συγκινητική ανταπόκριση.

Την ώρα που τα έργα στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena «τρέχουν» καθημερινά και φέρνουν όλο και πιο κοντά την ΑΕΚ στην επιστροφή της στη Νέα Φιλαδέλφεια, συγκινητική είναι και η ανταπόκριση πολλών αναφορικά με τη συγκέντρωση των εκθεμάτων που θα τοποθετηθούν στο Μουσείο της Ιστορίας της Ένωσης στο νέο γήπεδο.

Ήδη το κτίριο που θα στεγάζει το συγκεκριμένο Μουσείο, όπως και εκείνο του Προσφυγικού Ελληνισμού αλλά και τους υπόλοιπους χώρους για διάφορες χρήσεις, έχει σηκωθεί «ακουμπώντας» στην πλευρά του πετάλου της παλιάς Σκεπαστής και οι εργασίες προς την τελειοποίησή του προχωρούν.

Πρόσφατα ο Μάνος Τζανακάκης, φίλος της ΑΕΚ, δώρισε 40 συλλεκτικές φανέλες της ομάδας για να χρησιμοποιηθούν ως εκθέματα για το Μουσείο, ενώ οι δωρεές συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό, με τελευταίο τον φίλο της Ένωσης, Ανδρέα Κουρή, ο οποίος έκανε τη δική του δωρεά με μια σπάνια φανέλα της ΑΕΚ από την περίοδο 1983-1984 μεταξύ άλλων.

Η γκάμα των εκθεμάτων με φανέλες και αντικείμενα που αφορούν την ΑΕΚ και προορίζονται για το Μουσείο της Ιστορίας του συλλόγου στην Αγιά Σοφιά - OPAP Arena τη δεδομένη στιγμή έχει ολοκληρωθεί στα βασικά σε ποσοστό 70 με 80%. Τόσο απλοί φίλοι της Ένωσης όσο και παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της ομάδας βρίσκονται σε επικοινωνία με τα μέλη της επιτροπής του Μουσείου για την παραχώρηση προσωπικών τους συλλογών.

Το Μουσείο της ΑΕΚ που θα στεγάσει την ιστορία της ομάδας στο νέο της σπίτι, στη Νέα Φιλαδέλφεια, αναμένεται να είναι εντυπωσιακό με σπάνια εκθέματα τα οποία έχουν προσφερθεί από ανθρώπους με αγάπη για την ΑΕΚ. Αξίζει να σημειωθεί ότι όσον αφορά τις φανέλες, έχουν ήδη συγκεντρωθεί γύρω στις 200 γνήσιες εμφανίσεις της ΑΕΚ από όλες τις ξεχωριστές εποχές της κιτρινόμαυρης ιστορίας...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα