Φίλος της ΑΕΚ δώρισε 40 συλλεκτικές φανέλες για το Μουσείο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (pics)

Φίλος της ΑΕΚ δώρισε 40 συλλεκτικές φανέλες για το Μουσείο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (pics)

Gazzetta team
Φίλος της ΑΕΚ δώρισε 40 συλλεκτικές φανέλες για το Μουσείο στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» (pics)

bet365

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ευχαρίστησε την σπουδαία προσφορά ενός φίλου της ομάδας από την Κρήτη, ο οποίος δώρισε 40 συλλεκτικές φανέλες για το Μουσείο του συλλόγου, στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena».

Ο οπαδός και στέλεχος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, Mάνος Τζανακάκης δώρισε 40 συλλεκτικές φανέλες, αλλά και μετάλλια από κατακτήσεις τίτλων για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο γήπεδο.

Η σχετική ανακοίνωση της ΑΕΚ αναφέρει:

«Μία πραγματικά σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο από τον σημαντικό συλλέκτη και στέλεχος του Συνδέσμου Φιλάθλων ΑΕΚ Ηρακλείου Κρήτης, Mάνο Τζανακάκη.

Στα γραφεία της ΑΕΚ, παρουσία του Γεράσιμου Γασπαρινάτου, επίσης σημαντικού συλλέκτη, που προσφέρει εθελοντικά τις υπηρεσίες του για το Μουσείο, παραδόθηκε στη γενική διευθύντρια της ΠΑΕ, Αγγελική Αρκάδη, το πρώτος μέρος από τη σπάνια συλλογή του με φανέλες της ομάδας μας απ’ όλες τις εποχές της ιστορίας της, αλλά και μετάλλια ιστορικών κατακτήσεων τίτλων.

Η συνολική δωρεά του Μάνου Τζανακάκη θα φτάσει περίπου τις 40 συλλεκτικές φανέλες και αποτελεί την αρχή της συνεργασίας της ΠΑΕ ΑΕΚ με σημαντικούς συλλέκτες-δωρητές για την ολοκλήρωση των εκθεμάτων, που θα αποτελέσουν ένα σημαντικό κομμάτι από το συνολικό περιεχόμενο του Μουσείου της Ιστορίας της ΑΕΚ, το οποίο θα στεγαστεί στον τελευταίο όροφο του κτιρίου που ολοκληρώνεται μπροστά από το νέο μας γήπεδο «OPAP ARENA», στο χώρο της παλιάς σκεπαστής.

Η κιτρινόμαυρη οικογένεια ευχαριστεί θερμά τον Μάνο Τζανακάκη για την πραγματικά σπουδαία προσφορά του στο Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ και για την έμπρακτη εκδήλωση αγνής αγάπης προς την αγαπημένη του ομάδα».

Μία πραγματικά σπουδαία δωρεά για το Μουσείο της Ιστορίας της ΑΕΚ στο νέο μας γήπεδο από τον σημαντικό συλλέκτη και...

Δημοσιεύτηκε από AEK FC / ΠΑΕ ΑΕΚ στις Τρίτη, 9 Μαρτίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα