Βράνιες: «Είναι πολλά τα λεφτά στην Άντερλεχτ, θα μείνω ακόμα κι αν με ρίξει στην Κ12»

Βράνιες: «Είναι πολλά τα λεφτά στην Άντερλεχτ, θα μείνω ακόμα κι αν με ρίξει στην Κ12»

Gazzetta team
Βράνιες: «Είναι πολλά τα λεφτά στην Άντερλεχτ, θα μείνω ακόμα κι αν με ρίξει στην Κ12»

bet365

Ο Ογκνιέν Βράνιες απασχόλησε την ΑΕΚ και το Γενάρη με τον Βόσνιο στόπερ να δηλώνει πως δεν προχώρησε το deal λόγω του συμβολαίου που έχει με την Άντερλεχτ.

Ολυμπιακός - Ζενίτ: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Με δηλώσεις του στην «Ηet laatste nieuws», ο Όγνκιεν Βράνιες έκανε σαφές ότι το συμβόλαιο του με την Άντερλεχτ αποτελεί μεγάλο πρόβλημα.

Συγκεκριμένα, αμείβεται με 1,2 εκατομμύρια ευρώ το χρόνο κι η Ενωση σαφώς ήταν δύσκολα να ανταπεξέλθει οικονομικά. Αυτό είναι και ο λόγος που ο Βόσνιος που θα μείνει στο βελγικό σύλλογο ακόμη κι αν τον στείλουν στην Κ12/

Αρχικά, ο Βράνιες είπε ότι αν γυρνούσε το χρόνο πίσω δεν θα υπέγραφε ποτέ στην Άντερλεχτ: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος στην Σαρλερουά, μια ομάδα που με απελευθέρωσε από την Αντερλεχτ. Θέλω να βγάλω ασπροπρόσωπους τους ανθρώπους που με εμπιστεύτηκαν. Και γιατί να μην επιστρέψω ως δανεικός και την του χρόνου εδώ. Δεν έχω μέλλον στην Αντερλεχτ. Αν γυρνούσα πίσω τον χρόνο δεν θα υπέγραφα πότε εκεί.

Επέστρεψα το περασμένο καλοκαίρι με την υπόσχεση να έχω περισσότερο χρόνο συμμετοχής. Οταν ξεκίνησε η χρονιά όμως, δεν τήρησαν τις υποσχέσεις τους. Μετά από τον τραυματισμό του Κομπό μπορούσα επιτέλους να παίξω. Πρέπει να παραδεχθώ ότι εκείνο το διάστημα δεν ήμουν ο καλύτερος παίκτης της ομάδας, όμως σίγουρα δεν ήμουν ο χειρότερος».

Μάλιστα, δεν έκρυψε ότι μίλησε και το Γενάρη με την ΑΕΚ, αλλά είναι τόσα πολλά τα χρήματα που δεν πρόκειται να φύγει: «Θα είμαι ειλικρινής, ο μισθός μου είναι ο λόγος που δεν αποδεσμεύομαι από την Αντερλεχτ. Ακόμα και αν η Αντερλεχτ με ρίξει στην Κ12, θα μείνω. Οι Βόσνιοι είμαστε πεισματάρηδες.

Το συμβόλαιό μου είναι πρόβλημα για πολλές ομάδες. Το προηγούμενο καλοκαίρι αρκετές ομάδες εξέφρασαν το ενδιαφέρον τους και τον Ιανουάριου υπήρξαν συζητήσεις με την ΑΕΚ. Αλλά, το αποτέλεσμα ήταν πάντα το ίδιο. Είναι αδύνατο για αυτές τις ομάδες να πιάσουν το ποσό που παίρνω στην Αντερλεχτ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα