ΠΑΟΚ: Στο «κόκκινο» ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Στο «κόκκινο» ενόψει Παναθηναϊκού

ΠΑΟΚ: Στο «κόκκινο» ενόψει Παναθηναϊκού

bet365

Στα… κόκκινα πήγε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανεβάζει τους ρυθμούς της σημερινής (11/3) προπόνησης.

Χωρίς σημαντικά προβλήματα και με μόλις ένα όνομα στο απουσιολόγιο, αυτό του μακροχρόνια απόντα Ενέα Μιχάι, ο ΠΑΟΚ μετράει αντίστροφα ενόψει της αναμέτρησης στη Λεωφόρο απέναντι στον Παναθηναϊκό για την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Super League Interwetten.

Οι «ασπρόμαυροι» έχουν μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, στην αυλαία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, με τον Πάμπλο Γκαρσία να ανεβάζει τους ρυθμούς προπόνησης το πρωί της Πέμπτης (11/3).

Σύμφωνα με την ενημέρωση της ΠΑΕ οι ρυθμοί ανέβηκαν και το πρόγραμμα ήταν υψηλής έντασης με ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις με μπάλα με στόχευση στη μετάβαση από την άμυνα στην επίθεση και το αντίστροφο και φυσικά τακτική.

Στο φινάλε της προπόνησης είχαμε τουρνουά σε αγώνες των πέντε να διαγωνίζονται μεταξύ τους σε μικρό γήπεδο.

Στο ιατρικό δελτίο το μοναδικό όνομα δεν είναι άλλο από αυτό του Μιχάι που συνεχίζει να δουλεύει ατομικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα