Λαμία: «Μισή» στο Φάληρο

Gazzetta team
Λαμία: «Μισή» στο Φάληρο

bet365

Η ομάδα θα φιλοξενηθεί αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το μυαλό όλων να βρίσκεται στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης με την ΑΕΛ
Με αρκετές απουσίες θα παίξει αύριο (7/3) η Λαμία στο Φάληρο εναντίον του Ολυμπιακού, καθώς και προβλήματα έχει και ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να δώσει ανάσες σε παίκτες του, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (10/3) ακολουθεί ένα κρισιμότατο παιχνίδι με την ΑΕΛ και η ομάδα του εσχάτως παίζει σερί. Ετσι εκτός έμειναν οι Μπα, Γκαζαριάν (όπως και οι μακροχρόνια Βλαχομήτρος, Ταϊρόν), ο τιμωρημένος Τζανετόπουλος και οι Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Αραμπούλι για να ξεκουραστούν.
Η αποστολή της αποτελείται από τους Θεοδωρόπουλο, Κατσίκα, Προβυδάκη, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλη,Σαραμαντά, Γκούγκα, Μαρτίνεθ, Μαργαρίτη, Βασιλακάκη, Μπιάρνασον, Χατζηστραβό, Μπουλούλη, Πίτι, Καραμάνο, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Κωστίκα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα