Λαμία: «Μισή» στο Φάληρο

Gazzetta team
Λαμία: «Μισή» στο Φάληρο

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Η ομάδα θα φιλοξενηθεί αύριο στο «Γ. Καραϊσκάκης», με το μυαλό όλων να βρίσκεται στο κρίσιμο ματς της Τετάρτης με την ΑΕΛ
Με αρκετές απουσίες θα παίξει αύριο (7/3) η Λαμία στο Φάληρο εναντίον του Ολυμπιακού, καθώς και προβλήματα έχει και ο Μιχάλης Γρηγορίου θέλει να δώσει ανάσες σε παίκτες του, καθώς την ερχόμενη Τετάρτη (10/3) ακολουθεί ένα κρισιμότατο παιχνίδι με την ΑΕΛ και η ομάδα του εσχάτως παίζει σερί. Ετσι εκτός έμειναν οι Μπα, Γκαζαριάν (όπως και οι μακροχρόνια Βλαχομήτρος, Ταϊρόν), ο τιμωρημένος Τζανετόπουλος και οι Επασί, Αντέτζο, Σκόνδρας, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Αραμπούλι για να ξεκουραστούν.
Η αποστολή της αποτελείται από τους Θεοδωρόπουλο, Κατσίκα, Προβυδάκη, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σταμούλη,Σαραμαντά, Γκούγκα, Μαρτίνεθ, Μαργαρίτη, Βασιλακάκη, Μπιάρνασον, Χατζηστραβό, Μπουλούλη, Πίτι, Καραμάνο, Ρόμανιτς, Ντέλετιτς, Κωστίκα.
 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα