Σίτο: «Η καλύτερή μου εμφάνιση στην Ελλάδα» (vid)

Gazzetta team
Σίτο: «Η καλύτερή μου εμφάνιση στην Ελλάδα» (vid)

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του Αστέρα Τρίπολης στο πρόσφατο 2-1 επί του ΠΑΟΚ
Τον Σίτο επέλεξαν οι φίλοι του Αστέρα Τρίπολης για κορυφαίο παίκτη της ομάδας τους, στο πρόσφατο 2-1 που κέρδισαν οι Αρκάδες τον ΠΑΟΚ, αποτέλεσμα που τους εξασφάλισε μία θέση στα play off του πρωταθλήματος. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός παρέλαβε σήμερα (4/3) το βραβείο του και σχολίασε πως «είμαι πάρα πολύ χαρούμενος. Ευχαριστώ όσους με ψήφισαν. Τα πράγματα είναι πολύ καλά όσο σε προσωπικό όσο και σε αγωνιστικό επίπεδο και ελπίζω να συνεχίσουμε σε αυτό τον δρόμο. Υπάρχουν καλοί παίκτες που συμβάλουν σε αυτό το αποτέλεσμα».
Για το αν ήταν η καλύτερή του εν Ελλάδι εμφάνιση απάντησε πως «νομίζω πως ναι. Έκανα τον ρόλο μου και έβαλα και γκολ. Αδιαμφισβήτητα ήταν το καλύτερο μου ματς». Κλείνοντας του μεταφέρθηκε πως σκόραρε για πρώτη φορά. «Μου είχε στοιχίσει που δεν μπόρεσα να σκοράρω αλλά στο τέλος ήρθε με τον καλύτερο τρόπο».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα