Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ ο Ταυλαρίδης

Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ ο Ταυλαρίδης

Gazzetta team
Στο τμήμα σκάουτινγκ της ΑΕΚ ο Ταυλαρίδης

bet365

Ο Στάθης Ταυλαρίδης επιστρέφει στην ΑΕΚ αναλαμβάνοντας πόστο στον τομέα σκάουτινγκ της ομάδας.

Εκτός από την πρόσληψη του Γιάννη Παπαδημητρίου ως επικεφαλής των Ακαδημιών της ΑΕΚ, η Ένωση προχώρησε και σε δεύτερη πρόσληψη τη Δευτέρα (1/3) για το τμήμα σκάουντινγκ της ομάδας, ανακοινώνοντας την πρόσληψη του Στάθη Ταυλαρίδη σε πόστο στον συγκεκριμένο τομέα. Ο Ταυλαρίδης επιστρέφει στην ΑΕΚ έχοντας διατελέσει για περίπου ένα χρόνο επικεφαλής σκάουτινγκ της Ακαδημίας.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΕΚ:

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Στάθη Ταυλαρίδη, ο οποίος αναλαμβάνει πόστο στον τομέα του σκάουτινγκ της ομάδας μας.

Ο Στάθης Ταυλαρίδης γεννήθηκε στις Σέρρες στις 25 Ιανουαρίου 1980 και -μετά από 450 συμμετοχές σε σημαντικές ομάδες του ελληνικού, αγγλικού και γαλλικού πρωταθλήματος και περίπου 100 σε όλες τις εθνικές ομάδες- ολοκλήρωσε την ποδοσφαιρική του καριέρα τον Ιούνιο του 2017.

Είναι κάτοχος του διπλώματος UEFA C για τις Ακαδημίες, του UEFA B, διαθέτει πτυχίο στο Sports Management από το Mediterranean College, ενώ ολοκληρώνει τις σπουδές του για το UEFA MIP (Executive Master for Internationals Players). Διετέλεσε για περίπου ένα χρόνο επικεφαλής σκάουτ της «κιτρινόμαυρης» Ακαδημίας.

Καλωσορίζουμε τον Στάθη Ταυλαρίδη στην οικογένεια της ΑΕΚ και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στα πολύ σημαντικά καθήκοντα, που αναλαμβάνει.

Μάθε πού θα δεις ζωντανά όλους τους αγώνες σήμερα μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα