Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Πήρε αυτό που ήθελε, και τώρα για την υπέρβαση!

Θοδωρής Βασίλης
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Πήρε αυτό που ήθελε, και τώρα για την υπέρβαση!

bet365

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα πήρε αυτό που ήθελε στην Λαμία και τώρα στρέφει την προσοχή του στο σπουδαιότερο ματς της φετινής σεζόν στην Λεωφόρο.
Ρεάλ Μαδρίτης - Σοσιεδάδ: Ειδικά στοιχήματα σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και ενισχυμένες αποδόσεις. |21+

Μετά την εύκολη νίκη επί του ΟΦΗ, ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ταξίδεψε στην Λαμία με στόχο να περάσει όσο γίνεται περισσότερα αναίμακτα από την έδρα ενός αντιπάλου, ο οποίος καίγεται για βαθμούς αλλά κυρίως με τον Μιχάλη Γρηγορίου έχει μεταμορφωθεί σε μια κανονική ομάδα σε σχέση με αυτό που βλέπαμε στηνη αρχή της σεζόν.

Παράλληλα, για να μην γελιόμαστε, μπορεί την Κυριακή ο ΠΑΣ να αντιμετώπιζε την Λαμία, αλλά η αλήθεια είναι ότι στην άκρη του μυαλού εδώ και μέρες βρίσκεται το επερχόμενο ματς της Τετάρτης, αυτό με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για τον επαναληπτικό προημιτελικό Κυπέλλου.

Για τον λόγο αυτό οι Ηπειρώτες επιθυμούσαν όσο περνούσε από το χέρι τους να μην ανεβάσουν τέμπο και την ένταση του αγώνα και να μην ξοδέψουν ενέργεια η οποία θα χρειαστεί την Τετάρτη όπου ο βαθμός δυσκολίας δεν έχει καμία σχέση. Επειδή όμως και η Λαμία προερχόταν από μεσοβδόμαδο παιχνίδι επίσης γνώριζε ότι δεν θα μπορούσε να βγάλει μεγάλη ένταση, κι έτσι είδαμε ένα παιχνίδι αλληλοεξόντωσης, κακό ποιοτικά, μεταξύ δύο ομάδων που είχαν προωταρχικό στόχο το μηδέν.

Παρόλα αυτά, όλα μπορούσαν να αλλάξουν αν ο Κάργας στην καλή φάση του ΠΑΣ στο πρώτο ημίχρονο άνοιγε το σκορ. Στην επανάληψη, η Λαμία ήταν καλύτερη ανέβασε την απόδοσή της, και είχε την δική της στιγμή στον αγώνα με τον Αραμπούλι ο οποίος σούτερα πάνω στον Λοντίγκιν. Και κάπως έτσι τελείωσε ένα ματς που γρήγορα θα ξεχαστεί αφήνοντας και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες αφού πήραν από ένα βαθμό σημαντικό για την παραμονή.

Εκτός από τον βαθμό, οι Ηπειρώτες μπορούν να κρατήσουν και το γεγονός πως για δεύτερο σερί παιχνίδι κράτησαν το μηδέν χωρίς μάλιστα να δεχτούν πολλές φάσεις, και αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό για μια ομάδα που φέτος έχει προδοθεί πολύ από τα ατομικά της λάθη στην αμυντική της λειτουργία.

Και τώρα Παναθηναϊκός

Και τώρα Παναθηναϊκός. Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έφερε έτσι τα πράγματα που φέτος μπορεί να γράψει ιστορία. Να αποκλείσει για πρώτη φορά στην ιστορία του τον Παναθηναϊκό μέσα στην έδρα του. Καλώς ή κακώς αυτά τα ματς αποτελούν το καλύτερο κίνητρο για ποδοσφαιριστές ομάδων όπως ο ΠΑΣ για να κάνουν υπερβατικά πράγματα.

Το καλό για τους παίκτες του Αργύρη Γιαννίκη είναι ότι δεν υπάρχει κανένα άγχος, αφού αυτό θα είναι στην πλευρά των «πρασίνων». Άλλωστε, κανένας δεν θα πει τίποτα στον ΠΑΣ αν αποκλειστεί, αντίθετα, και μόνο το γεγονός πως έχει ανγκάσει τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει το ματς της Τετάρτης ως το παιχνίδι της χρονιάς γι αυτόν είναι από μόνο του ιδιαίτερα σημαντικό.

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα δεν πρέπει να φοβηθεί και να βγει στον αγωνιστικό χώρο και να κάνει αυτό που ξέρει καλύτερα από όλους. Να παίξει κανονικό ποδόσφαιρο που είναι απόρροια της δουλειάς και του πλάνου που υπάρχει στην ομάδα. Εφόσον αυτά τα στοιχεία τα καταθέσει στην Λεωφόρο τότε είμαι απόλυτα πεπεισμένος πως στα Γιάννενα θα πρέπει να ετοιμάζονται για νέα υποδοχή.

ΥΓ. Σήμερα ολοκληρώνεται η μεταγραφή του Λέο στην Ρίγα, μια μεταγραφή που βγάζει όλους κερδισμένους. Και ο ΠΑΣ θα βάλει στα ταμεία του λεφτά, ειδικά για έναν ποδοσφαιριστή που σε τρεις μήνες μένει ελεύθερος, αλλά και ο Λέο κάνει ένα συμβόλαιο που δεν θα το έβρισκε σε καμία ελληνική ομάδα. Το μόνο άσχημο; Το ματς της Τετάρτης ταίριαζε απόλυτα στον Γάλλο επιθετικό τόσο για την ταχύτητα του, όσο και με τακτική του προσήλωση στο αμυντικό κομμάτι του ΠΑΣ (με την πίεση στους στην πρώτη ζώην και τα αντίπαλα στόπερ).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα