Κάργας: «Όλοι μαζί τα καταφέραμε»

Gazzetta team
Κάργας: «Όλοι μαζί τα καταφέραμε»

bet365

Ο Γιάννης Κάργας τόνισε ότι η προσπάθεια ήταν συνολική και όλοι μαζί κατάφεραν να πάρουν τον βαθμό, από τη στιγμή που δεν ήρθε η νίκη στις ευκαιρίες που χάθηκαν.

Μιλώντας στη Nova, για την καλή δική του παρουσία και τον χαρακτήρα που έδειξε ο ΠΑΣ όταν πιέστηκε κάποια λεπτά από τη Λαμία: «Δεν είναι ατομικό, όλοι μια ομάδα είμαστε, δουλεύουμε καθημερινά. Ξέραμε ότι θα είναι πολύ δύσκολο το ματς. Στο α’ ημίχρονο υπήρχε πολύ ένταση και στο β’ επίσης που υπήρχε και μία πίεση από τη Λαμία. Όλοι μαζί βγάλαμε την ενέργεια και το πάθος που χρειάστηκε να μη χάσουμε τουλάχιστον, αφού δεν κερδίσαμε».

Για το μηδέν στην άμυνα σε δεύτερο συνεχόμενο ματς: «Μας αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο, αλλά πρέπει σε κάθε φάση να είμαστε έτοιμοι για επίθεση ή άμυνα. Αφού σήμερα δεν μπορέσαμε να βάλουμε κάποιο γκολ με τόσες φάσεις έπρεπε να είμαστε πιο σίγουροι πίσω, πιο δεμένοι και όλοι μαζί τα καταφέραμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα