Γιαννίκης: «Είχαμε παραπάνω προϋποθέσεις που δεν αξιοποιήσαμε» (vid)

Gazzetta team
Γιαννίκης: «Είχαμε παραπάνω προϋποθέσεις που δεν αξιοποιήσαμε» (vid)

bet365

Για ευκαιρίες που η ομάδα του δεν αξιοποίησε έκανε λόγο ο τεχνικός του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα, Αργύρης Γιαννίκης μιλώντας μετά το 0-0 με την Λαμία στο «Αθανάσιος Διάκος».

Αναλυτικά ο προπονητής των Ηπειρωτών ανέφερε τα εξής μιλώντας στην κάμερα της NOVA:

Για το αν χάθηκε στην επανάληψη η φρεσκάδα ή ο έλεγχος του παιχνιδιού: «Όχι δεν χάσαμε τον έλεγχο. Γενικά ήταν ένα δυναμικό παιχνίδι, με πολλές μονομαχίες. Πιστεύω ότι αντεπεξήλθαμε. Κάθε ομάδα, είχε από 1-2 ευκαιρίες σε κάθε ημίχρονο. Είχαμε παραπάνω προϋποθέσεις που δεν τις αξιοποιήσαμε, δεν είχαμε καθαρή τελευταία πάσα».

Για τα δύο ματς με τον Παναθηναϊκό: «Ήμασταν αφοσιωμένοι μόνο στη Λαμία και το δύσκολο σημερινό παιχνίδι. Η Λαμία είχε καλά αποτελέσματα τον τελευταίο καιρό, είναι σκληρή ομάδα, καταφέραμε να μη δεχτούμε γκολ για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι. Θέλαμε σίγουρα να σκοράρουμε σε κάποια ευκαιρία. Ο Παναθηναϊκός θα μας απασχολήσει από σήμερα το βράδυ».

Για τις σκέψεις που υπάρχουν για τα ματς με τον Παναθηναϊκό: «Τώρα σκέφτομαι να δω πως θα είναι οι παίκτες, να δω ποιοι θα είναι διαθέσιμοι για την Τετάρτη για να βγει το πλάνο».

Για τη μεταγραφή του Λέο: «Δουλεύουμε απ’ όταν ήρθα στον ΠΑΣ για να μπουν γρήγορα όλοι οι παίκτες στο πλάνο. Ο Λέο έφυγε, αλλά συνεχίζουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα