Παναθηναϊκός: Άλλη μια ευκαιρία!

Παναθηναϊκός: Άλλη μια ευκαιρία!

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Άλλη μια ευκαιρία!

bet365

Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπου η νίκη είναι μονόδρομος για να πατήσει τετράδα! Εκτός αποστολής ο Μπαρτ Σένκεφελντ, τα πλάνα ενδεκάδας του Λάζλο Μπόλονι.

Χωρίς τον Μπαρτ Σένκεφελντ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο κυριακάτικο αθηναϊκό ντέρμπι! Ο Ολλανδός στόπερ δεν ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον αστράγαλο και τελικά έμεινε εκτός αποστολής για το παιχνίδι με την ΑΕΚ!

Το Τριφύλλι ολοκλήρωσε την προετοιμασία του το απόγευμα του Σαββάτου, χωρίς κάποιο άλλο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής. Στην αποστολή βρίσκονται οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Μακέντα, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Νιάς, Βιγιαφάνιες, Αϊτόρ, Νγκμπακοτό, Ιωαννίδης, Αθανασακόπουλος, Καραγιάννης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.
Οι πράσινοι μετά την χαμένη ευκαιρία να μπουν στην τετράδα με νίκη στο Αγρίνιο, έχουν ως μονόδρομο το τρίποντο απέναντι στην Ένωση για να την φτάσουν στους 44 βαθμούς και για πρώτη φορά να τους βρει το τέλος μίας αγωνιστικής σε θέση που δίνει ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Η πρόβα ενδεκάδας

Από κει και πέρα, όπως αναφέραμε από το απόγευμα της Παρασκευής, ο Λάζλο Μπόλονι δοκίμασε ενδεκάδα με τον Διούδη κάτω από τα δοκάρια. Μόλο δεξί μπακ, Χουάνκαρ αριστερό και ο Βέλεθ με τον Πούγγουρα στο κέντρο της άμυνας. Νιάς, Μαουρίσιο, Αλεξανδρόπουλος στην μεσαία γραμμή. Καμπετσής, Νγκαμπκατό στα δύο φτερά και στην κορυφή ο Ιωαννίδης.
Θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικεί από τον Καμπετσή, ο Αϊτόρ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα