Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Λέο στην Λαμία (pic)

Gazzetta team
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Χωρίς Λέο στην Λαμία (pic)

bet365

Ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον εκτός έδρας αγώνα με την Λαμία με τον Αργύρη Γιαννίκη να μην υπολογίζει στους Λέο, Σιόντη και Οικονομόπουλο.

Χωρίς τον Λέο ο οποίος ετοιμάζεται να αποχωρήσει για την Λετονία και την Ρίγα (αναμένεται την Δευτέρα το πρωί να ολοκληρωθεί και το τυπικό μέρος της μεταγραφής) αλλά και τους τραυματίες Σιόντη και Οικονομόπουλο, θα αγωνιστεί ο Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα στην Λαμία.

Οι Ηπειρώτες θέλουν ένα θετικό αποτέλεσμα ώστε να διατηρήσουν την διαφορά ασφαλείας από τις χαμηλές θέσεις και να πάνε με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία στην ρεβάνς Κυπέλλου με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά η αποστολή του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Λοντίγκιν, Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πέερσμαν, Κάργας, Πήλιος, Κάστρο, Καρτάλης, Ντομίνγκες, Νάουμετς, Λιάσος, Λώλης, Μπρένερ, Ελευθεριάδης, Δούμτσης, Κρίζμαν, Παμλίδης, Μιλιντσεάνου.

Με 20 ποδοσφαιριστές αναχώρησε η αποστολή της ομάδας μας για το παιχνίδι της 24ης αγωνιστικής με τη Λαμία,...

Δημοσιεύτηκε από PAS Giannina FC στις Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα