Άρης: Μια ανάσα από την τελική συμφωνία με Λούκας Σάσα

Άρης: Μια ανάσα από την τελική συμφωνία με Λούκας Σάσα

Βασίλης Βλαχόπουλος
Άρης: Μια ανάσα από την τελική συμφωνία με Λούκας Σάσα

bet365

Κάποιες λεπτομέρειες απομένουν για να επικυρωθεί η συμφωνία του Άρη με τον Λούκας Σάσα για την υπογραφή νέου διετούς συμβολαίου.

Άρης και Λούκας Σάσα έχουν αποφασίσει από καιρό να επεκτείνουν τη συνεργασία τους, αυτό φάνηκε από τις εκατέρωθεν υποχωρήσεις για να βρεθεί σημείο ταύτισης στο οικονομικό, το ίδιο αποδείχθηκε και στη νέα επαφή που είχαν σήμερα (26/2). Για την ακρίβεια, απομένει να διευθετηθούν κάποιες λεπτομέρειες καθώς στα βασικά σημεία οι δύο πλευρές τα έχουν βρει κι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, εντός της ερχόμενης εβδομάδας ο Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής θα υπογράψει συμβόλαιο έως το καλοκαίρι του 2023.

Οι πρώτες συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών έγιναν τον περασμένο Σεπτέμβριο. Τότε είχε διαπιστωθεί σημαντική οικονομική διαφορά, αλλά στις επαφές που ακολούθησαν (με πιο σημαντική αυτή που πραγματοποιήθηκε πριν ο παίκτης αναχωρήσει για την πατρίδα του στο διάστημα της διακοπής του Πρωταθλήματος), φάνηκαν πολύ ξεκάθαρα οι προθέσεις τόσο του Άρη (μέσω της αύξησης των οικονομικών απολαβών που πρότεινε στον αθλητή) όσο και του παίκτη ο οποίος έκανε την δική του υποχώρησε σε σύγκριση με τις αρχικές απαιτήσεις του.

Στο μεσοδιάστημα κυκλοφόρησαν φήμες περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων, αυτό είναι λογικό να υπάρχει λόγω των εμφανίσεων του ποδοσφαιριστή, επί της ουσίας όμως η υπόθεση του Λούκας Σάσα δεν ξέφυγε ποτέ από τον έλεγχο του Άρη. Εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο, ο Λούκας Σάσα θα κλείσει 4ετία στον Άρη καθώς ήρθε στο «Κλ. Βικελίδης» το καλοκαίρι του 2019. Σε αυτό το διάστημα ανταποκρίθηκε στις αγωνιστικές ευθύνες του και συνολικά με τη φανέλα του Άρη μετρά 70 αγώνες και έξι γκολ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα