Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Φεύγει ο Λεό για Λετονία

Θοδωρής Βασίλης
Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα: Φεύγει ο Λεό για Λετονία

bet365

Ο Λεό Μπατίστ δεν ανανεώνει με τον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα έχοντας δεχτεί δελεαστική πρόταση από την Ρίγα κι εντός της ημέρας υπάρχει συνάντηση των εμπλεκόμενων πλευρών για την ολοκλήρωση της μεταγραφής.

Βαλίτσες για την Λετονία ετοιμάζει ο Λεό Μπατίστ. Ο επιθετικός του Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα δεν ανανεώνει με τους Ηπειρώτες και έχοντας δεχτεί δελαστική πρόταση από την Ρίγα ετοιμάζεται να αποχωρήσει από τα Γιάννενα μετά από σχεδόν τρία χρόνια στην ομάδα.

Ο Λεό Μπατίστ μετακόμισε στον Car.gr ΠΑΣ Γιάννινα το καλοκαίρι του 2018 από τον Κισσαμικό και βρισκόταν στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του. Οι Λετονοί ήρθαν με δελεαστική πρόταση στον Γάλλο επιθετικό με τον ίδιο να αποφασίζει να μην δεχτεί την πρόταση ανανέωσης του «Άγιαξ της Ηπείρου». Οι Λετονοί επιθυμούσαν την άμεση απόκτησή του αφού ξεκινάει το εγχώριο πρωτάθλημα κι έτσι αποφάσισαν να μην περιμένουν και να δώσουν ένα ποσό στον ΠΑΣ για να ανάψει το πράσινο φως.

Οι τρεις πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές κι εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά το deal.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα