Μπέος στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ: «Μην περιμένετε να σας δει ο Αυγενάκης, το καράβι το ρίξατε στα βράχια»

Gazzetta team
Μπέος στον εκπρόσωπο της ΕΠΟ: «Μην περιμένετε να σας δει ο Αυγενάκης, το καράβι το ρίξατε στα βράχια»

bet365

Ο Αχιλλέας Μπέος απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της ΕΠΟ στο περιθώριο του Δ.Σ. της Λίγκας καταλόγισε σαφείς ευθύνες στην ελληνική Ομοσπονδία για τους χειρισμούς της!
Μεταξύ άλλων ο ισχυρός άνδρας του Βόλου μιλώντας προς τον Αντωνίου, αντιπρόεδρο της ΕΠΟ, του τόνισε μεταξύ άλλων πως «μην περιμένετε να σας δει ο Αυγενάκης. Δεν πρόκειται να σας δει. Εγώ δεν είμαι προσκείμενος στον Αυγενάκη όμως… άντε γεια. Το ρίξατε το καράβι στα βράχια. Είστε η χειρότερη ΕΠΟ». Οι ατάκες του Αχιλλέα Μπέου είχαν να κάνουν με τη συζήτηση για το αθλητικό Νομοσχέδιο και τις ενστάσεις που έχει η ελληνική ποδοσφαιρική Ομοσπονδία.
Ο Αντωνίου του επισήμανε πως «θα πρέπει να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε εσείς τα σωματεία την ευθύνη σας. Κυρίως τα μεγάλα. Δηλαδή εμείς ήμασταν οι κακοί και οι προηγούμενες διοικήσεις οι καλές;». Ο Μπέος του διευκρίνισε πάντως ότι η τοποθέτησή του δεν ήταν επί προσωπικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα