Λόπεθ: «Ο Δουβίκας μπορεί να φτάσει ως τη La Liga και τη Serie A»
Αναλυτικά όσα είπε ο Λόπεθ στον Metropolis 95.5:
Για την εικόνα του Βόλου: «Είμαστε σε καλή κατάσταση. Έχουμε δύο νικηφόρα αποτελέσματα, παίζουμε καλά και θέλουμε να συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο. Είμαστε στην 7η θέση στο πρωτάθλημα, είμαστε στο Κύπελλο. Μια πραγματικά απίστευτη χρονιά».
Για τον Δουβίκα: «Έχει κάνει πρόοδο ο Δουβίκας. Θα είναι ένας από τους καλύτερους φορ στην Ελλάδα τα επόμενα χρόνια. Είναι killer, δολοφόνος στην περιοχή, καλός σκόρερ και μπορεί να σκοράρει και εκτός περιοχής. Είναι επιθετικός που έχει ταχύτητα, είναι καλός με το κεφάλι, έχει αίσθηση του χώρου και πάει κόντρα στον αντίπαλο. Μπορεί με την βελτίωση που παρουσιάζει μπορεί να παίξει στην La Liga στην Serie A. Το πιστεύω».
Για Τζόλη και Δουβίκα: «Ο ένας παίζει αριστερά ενώ ο Δουβίκας παίζει περισσότερο στην περιοχή. Παίζουν σε δύο διαφορετικές θέσεις αλλά μπορούν να παίζουν μαζί στην ίδια ομάδα».
Για το αν μπορεί να γίνει ηγέτης: «Είναι μόλις 21 και δεν μπορεί να είναι ηγέτης. Αν βελτιώσει τα ποσοστά του, παίζει σε μεγάλη ομάδα, σκοράρει θα μπορεί να είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες».
Τι συμβουλή θα του έδινε: «Του λέω να μείνει σεμνός και ταπεινός. Να δουλεύει σκληρά. Βελτιώνεται καθημερινά, έρχεται πρώτος και φεύγει τελευταίος από την προπόνηση. Δουλεύουμε καθημερινά μαζί και τον έχουμε εξελίξει».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
