ΑΕΚ: Μαγνητική για Ολιβέιρα, μπαίνει ο Μαχαίρας στις προπονήσεις

ΑΕΚ: Μαγνητική για Ολιβέιρα, μπαίνει ο Μαχαίρας στις προπονήσεις

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μαγνητική για Ολιβέιρα, μπαίνει ο Μαχαίρας στις προπονήσεις

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα αποχώρησε τραυματίας από το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και στην ΑΕΚ υπάρχει αγωνία σχετικά με το μέγεθος του τραυματισμού του.

Ο Πορτογάλος φορ αποχώρησε στο μισάωρο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά. Την Δευτέρα (22/02) θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία για να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του.

Από την άλλη, ο Θεοδόσης Μαχαίρας την Κυριακή ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα κι από αύριο (22/02) αναμένεται να επιστρέψει σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Γεβχέν Σάκχοφ από την πλευρά του εντείνει τις προσπάθειες του και ανεβάζει ρυθμούς με στόχο αν το επιτρέψει η κατάσταση του να επιστρέψει την Πέμπτη στις προπονήσεις και να προλάβει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό την Κυριακή (28/01, 19:30) στη Λεωφόρο.

Εκτός από τους προαναφερθέντες ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε και ο Κώστας Γαλανόπουλος, ενώ οι Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Αντρέ Σιμόες και Μιχάλης Μπακάκης έκαναν θεραπεία.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης και την Τρίτη (23/02) οι «κιτρινόμαυροι» θα συγκεντρωθούν ξανά στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα