ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Ολιβέιρα, αποχώρησε με ενόχληση στους κοιλιακούς!

ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Ολιβέιρα, αποχώρησε με ενόχληση στους κοιλιακούς!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Νέο πρόβλημα με Ολιβέιρα, αποχώρησε με ενόχληση στους κοιλιακούς!

bet365

Τα προβλήματα των τραυματισμών γίνονται πλέον... βουνό για την ΑΕΚ με τελευταίο θύμα τον Νέλσον Ολιβέιρα.

Ο Ολιβέιρα αποχώρησε στο μισάωρο της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα με ενοχλήσεις στους κοιλιακούς και συγκεκριμένα στη δεξιά πλευρά.

Είναι ακόμα ένα πρόβλημα τραυματισμού στα πολλά που ταλανίζουν την Ένωση το τελευταίο διάστημα καθώς νοκ-άουτ είναι αυτή τη στιγμή έξι ποδοσφαιριστές και συγκεκριμένα οι Μπακάκης, Τσιγκρίνσκι, Γαλανόπουλος, Σάκχοφ, Σιμόες και Μαχαίρας.

Ο Ολιβέιρα κατά τη στιγμή της αλλαγής του από τον Κρίστιτσιτς έδειχνε στο ιατρικό επιτελείο της Ένωσης τις ενοχλήσεις που ένιωθε στο συγκεκριμένο σημείο των κοιλιακών.

Η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί μέσα στις επόμενες μέρες. Αξίζει να σημειωθεί πάντως ότι ο Πορτογάλος επιθετικός είχε ταλαιπωρηθεί πολύ στο δεύτερο μισό της περσινής σεζόν από τραυματισμό στους κοιλιακούς προσαγωγούς, τον οποίο τελικά είχε αντιμετωπίσει με θεραπεία και όχι με επέμβαση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα