Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών

Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών

Gazzetta team
Άρης: Ο Θόδωρος Καρυπίδης κατέθεσε στη Δίωξη Εκβιαστών

bet365

Ο Θόδωρος Καρυπίδης προχώρησε σε κατάθεση στη Δίωξη Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. για τις απειλές που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του και πλέον το θέμα πήρε τον δρόμο της δικαιοσύνης.
Καθημερινά Novi Specials στοιχήματα & σούπερ ενισχυμένες αποδόσεις! (21+)

Ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ Άρης προχώρησε σε πολύ σοβαρές καταγγελίες για απειλές για τη ζωή του που δέχεται ο ίδιος και η οικογένειά του. Σε σχετικές διευκρινίσεις προχώρησε ο υπεύθυνος Επικοινωνίας της ΠΑΕ Άρης, Παντελής Ζουμπούλης, καθώς σημείωσε ότι «ο Θόδωρος Καρυπίδης δέχεται… προειδοποιήσεις εδώ και σχεδόν ένα μήνα. Όλα ξεκίνησαν πριν από το παιχνίδι με την Λάρισα στις 29 Ιανουαρίου, όταν ωμά του είπαν «θα σου αλλάξουμε το διαιτητή», όπως και έγινε με την αλλαγή Κουτσιαύτη-Κουμπαράκη. Πριν από κάθε ματς δέχεται τέτοιου είδους απειλές και… προειδοποιήσεις με αποκορύφωμα το τελευταίο μήνυμα για τις σφαίρες. Είναι ξεκάθαρο ότι πλέον ο Άρης ενοχλεί και ειδικά κάποια Μέσα Ενημέρωσης που συνδέονται άμεσα με ομάδα. Είναι επίσης πολύ ξεκάθαρο ότι είναι ενοχλημένοι γιατί ο Άρης επέστρεψε δυναμικά, όπως φάνηκε μέσα από την πορεία των δυο προηγούμενων χρόνων και με αποκορύφωμα τη φετινή πορεία που βρίσκει την ομάδα στην κορυφή από το ξεκίνημα της σεζόν!».

Σημείωσε επίσης ότι ήδη κατέθεσε ο κ. Καρυπίδης στη Δίωξη Εκβιαστών της ΕΛ.ΑΣ. «Θεωρούσαν το πρωτάθλημα και τις θέσεις της κορυφής… τσιφλίκι τους και αυτό ενοχλεί πια. Με κάθε τρόπο θέλουν να χτυπήσουν τον Άρη και ειδικά με χτυπήματα κάτω από την ζώνη, για να πλήξουν τον Καρυπίδη και τον σύλλογο. Στόχος είναι ο Άρης, όχι ο Καρυπίδης. Πρέπει να αναφέρω ότι για τις απειλές στον ίδιο και την οικογένεια του, ο Καρυπίδης κατέθεσε στο τμήμα εκβιαστών. Η ώρα της δικαιοσύνης έφτασε, πήρε τον δρόμο το θέμα του. Τα μηνύματα στέλνονται από… Πακιστανούς, όπως έδειξε η έρευνα που έγινε, πρόκειται για τις γνωστές μεθόδους εκφοβισμού. Όλα αυτά όχι μόνο δεν λυγίζουν τον Άρη και τον Καρυπίδη, αλλά μας πεισμώνουν ακόμη περισσότερο και συσπειρώνουν την οικογένεια του συλλόγου».

Αναφέρθηκε επίσης στα καθημερινά δημοσιεύματα του Τύπου για τις επιχειρηματικές δραστηριότητες του Θόδωρου Καρυπίδη. «Οι εταιρίες της οικογένειας Καρυπίδη, συμμετέχουν καθημερινά σε δεκάδες δημόσιους διαγωνισμούς, άλλες γίνονται δεκτές, άλλες όχι, όπως συμβαίνει στους νόμους της αφοράς και των επιχειρήσεων. Όλες οι διαδικασίες είναι αξιοκρατικές, με κοινώς αποδεκτά κριτήρια και κάτω από απόλυτη διαφάνεια, δεν υπάρχει κάτι μεμπτό, παρά την προσπάθεια να δημιουργήσουν εντυπώσεις. Μάλιστα έχουμε πληροφορίες ότι στο επόμενο διάστημα τα ίδια μέσα θα επιχειρήσουν να εμπλέξουν εκ νέου τον Καρυπίδη, σε σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Να ξέρουν ότι είμαστε ενήμεροι και τους προειδοποιούμε ότι έχουμε λάβει τα απαραίτητα μέτρα. Στο τέλος θα πέσουν στον λάκκο που οι ίδιοι σκάβουν!».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα